Volg het webinar PowerUp, gratis. Positieve energie nodig om dromen te realiseren én door te pakken. Tune in!

Veel mensen hebben gebrek aan tijd, focus en lef. Herken je dit? Of mis jij andere zaken om het maximale uit jezelf te halen? Volg dan het gratis webinar van Lorraine Vesterink, oprichter van De Unieke Ondernemer. Ze inspireert je om te excelleren door te implementeren. Zij is best-selling auteur, tv presentator, public speaker op het gebied van ondernemerschap. Ze inspireerde tienduizenden mensen met haar lezingen, columns en boeken. Ze geeft advies in diverse branches voor ondernemers, organisaties en onderwijs zodat ze veel ervaring heeft met verschillende type ondernemende mensen.

Wat kan je verwachten van webinar PowerUp

We starten met een inspirerend ‘oplaadpraatje’ van Lorraine. Daarna stelt ze vragen en krijg je gerichte oefeningen. We sluiten af met een onweerstaanbaar aanbod voor de Masterclass. Reacties op de Masterclass: ‘Het was top, ik vond het informatief, sprankelend en heel ongedwongen. Ik heb goed meegeschreven met alle tips!’

Aanmelden voor het webinar PowerUp

Het webinar is gratis zodat je kosteloos kunt kennismaken met de werkwijze van De Unieke Ondernemer. Let op: dit webinar wordt eenmalig gegeven en kan niet worden teruggekeken. Je ontvangt de registratielink zodra je je aanmeldt via de webinarpagina. Zorg dat je op tijd klaar zit voor het webinar, zodat je ontspannen bent en alvast hebt bekeken hoe je mee kan chatten tijdens het webinar, want dit webinar valt op staat met de interactie.

Wat kan een groeitraject je bieden?

Overweeg je om in een sneltreinvaart te groeien, kun je je aanmelden voor het Masterclass weekend. Je komt dan werkelijk in beweging. Je gaat doen in plaats van denken. En dat is nodig, want implementatie is de sleutel tot succes.