Toetsing Ondernemingsplan

LEF_Finance_Home

Wil jij jouw ondernemingsplan toetsen? Of heb je een organisatie waarbij je mensen hun ondernemingsplan wil laten toetsen?

Doe dan direct de toets. Of maak een afspraak met ons om een toets voor jouw organisatie op maat te maken. Zo maakten wij toetsen voor diverse opleidingen en branche organisaties.

Ook kun je als ondernemer zelfstandig een haalbaarheidstoets van je ondernemingsplan bij ons doen. Is je ondernemingsplan nog niet klaar, schrijf dan je ondernemingsplan met behulp van ons starterspakket.

Wat is het nut van de haalbaarheidstoets

Met de haalbaarheidstoets zie je in één oogopslag of je ondernemingsplan haalbaar is. En niet alleen jijzelf, maar ook voor je ondernemerscoach. Het is een geschikt coachingsinstrument voor ondernemers en studenten. De haalbaarheidstoets wordt onder andere ingezet bij de Utrechtse Ondernemersacademie. Je hebt gelijk de hoofdlijnen van je ondernemingsplan in beeld en kijkt op welke punten je kunt groeien.

Hoe werkt de haalbaarheidstoets

Het invullen van de haalbaarheidstoets duurt gemiddeld een half uur. Je krijgt een persoonlijk rapport van de toetsing van je ondernemingsplan. Uit het rapport blijkt onmiddellijk welke onderdelen van je ondernemingsplan nog aandacht behoeven. Denk hierbij aan:

1. Ondernemer
2. Marketing
3. Personeel & organisatie
4. Financiën’De haalbaarheidstoets is een goed concept. De vragen vond ik gemakkelijk in te vullen. Vooral omdat ik mijn ondernemingsplan al had uitgewerkt. Het was leuk om mijn plan op een andere manier in het rapport van de haalbaarheidsscan terug te lezen. De uitkomst van het rapport was een bevestiging voor mij: ik heb een goed plan. Ik ga er dus zeker mee door. Ik wil de haalbaarheidsscan persoonlijk met een adviseur doorlopen, omdat we er dan dieper op in te gaan. Bovendien zie ik als ondernemer sommige zaken waarschijnlijk iets te rooskleurig in.’ Romeo Smithen

Achtergrond
De Unieke Ondernemer is de startmotor voor geld, groei en geluk. En heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van het doorlichten van ondernemingsplannen. Alle scans, testen en toetsen worden door ons ontwikkeld op basis van intensief onderzoek. We interviewen experts bij banken, de KvK, franchiseorganisaties, ondernemers en adviseurs.

Hoe bestel je?
Bestel hieronder direct je haalbaarheidstoets.
Of doe de BGN ondernemerstoets.

haalbaarheidsscan

product-bgn-toets

starterspakket.jpg

‘Tijdens de BGN bijeenkomst afgelopen zomer, waar Lorraine Vesterink van De Unieke Ondernemer met enorm veel enthousiasme een presentatie gaf, werd ik aan het denken gezet. Ik ben pas een jaar met mijn eigen Praktijk Over Gewicht bezig. Ik heb nog van alles in mijn hoofd, maar het begin is er! Mijn ondernemingsplan, dat ik vorig jaar geschreven heb, stel ik daarom steeds bij. Mede dankzij de BGN ondernemerstoets en de tips van Lorraine kom ik verder.’