Bestel direct Charismatische Vrouw. Voor 21 uur besteld, morgen in huis.

Hoe krijg je meer charisma?

Lorraine Vesterink deed met journalist Lizet van Triet twee jaar onderzoek naar Charisma. Ze ontdekten dat charisma is te leren. Want het is een eigenschap. Het werkt als een spier die je kunt trainen. Iedereen kan dus meer charisma krijgen. Jij ook. De vraag is of je dat wilt? Als het antwoord daarop ja is, dan is het tijd voor actie. En het is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het onderzoek betreft de top 40 meest charismatische vrouwen van Nederland. Leer van deze voorbeelden.  Het onderzoek is vertaald naar acht eenvoudige stappen voor meer charisma. Deze acht stappen zijn eenvoudig te volgen in het boek Charismatische Vrouw. Daarnaast krijg je advies van de beste experts van Nederland:

  1. Commuication – Lizet van Triet
  2. Hair & Beauty – Mariëlle Bastiaansen
  3. Attraction – Kim Kötter
  4. Representation – Michou Basu
  5. Independance -Vered Neta
  6. Self-confidence – Lorraine Vesterink
  7. Media Attention – Janneke van Heugten
  8. Authority – Pacelle van Goethem

Boeklancering Charismatische Vrouw

Schrijfster Maria Genova ontving het eerste exemplaar. Henk Jan Smits nam als eerste man een exemplaar in ontvangst. Krijg hier een impressie van de boeklancering.

IMG_9233 - kopie - kopie

Masterclass Charisma

Meer weten over charisma? Kom naar de gratis workshop of kies voor verdieping tijdens de Masterclass.

Volg ons op Facebook of tweet mee via #charismatischevrouw [wpfblikebox]

Test gratis je charisma. Doe de charismatest.

‘Mannen hebben charisma, vrouwen charme. Dat komt omdat charisma nog altijd aan leiderschap is gekoppeld. En we nog niet veel vrouwelijke leiders hebben. Charisma krijg je van de mensen om je heen, want op een onbewoond eiland is niemand charismatisch.’

‘Er bekleden zo weinig vrouwen belangrijke posities in de Nederlandse journalistiek dat je kunt spreken van een masculiene blinde vlek. Vandaar dat dit boek er gewoon móest komen…Hulde!’

“Door het gouden licht op haar gezicht was ik gewoon verliefd op koningin Máxima. Ik ben ontzettend trots dat we zo’n charismatische koningin hebben. Terecht dat zij het boegbeeld is van dit boek.”

Ik heb al eerder geschreven dat mensen bij charisma aan een man denken en dat moet stoppen. Alleen daarom al vind ik het geweldig dat dit boek er nu is.

Altijd mooi als twee charismatische vrouwen met passie samen zo’n project aangaan!

Prettig leesbaar, toegankelijk en mooi vormgegeven boek.