Vandaag voor 21 uur bij managementboek besteld is morgen in huis.

PassieVitaliteit
Niet voor niets genomineerd voor beste Ondernemersboek 2011 én Managementboek 2012.

Tachtig procent van de mensen doen niet wat ze écht willen. En dat is zonde! Met dit boek kun je ervoor zorgen dat je wél ontdekt en krijgt wat je wilt.

Door 10 heldere stappen stimuleer je jouw ondernemerschap. Je gaat daadwerkelijk aan de slag met ‘passievitaliseren’. Het boek is niet alleen leerzaam, maar vooral heel praktisch. Daarom is het voor iedereen toegankelijk en toepasbaar. Ben ik goed in wat ik doe? Hoe kan ik nog meer succes hebben? Vragen die nodig zijn, want je leeft niet eeuwig, dus hoe maak je de juiste keuzes: wat doe ik wel en wat vooral niet? Hoe blink ik uit in de steeds sneller veranderende wereld?

En niet onbelangrijk: hoe hou ik er lol in?

Je leert van bekende ondernemers en CEO’s. Het zijn mensen die keihard hebben gewerkt om hun doelen te bereiken. En nog steeds werken ze aan het realiseren van nieuwe dromen. In het boek vertellen ze hun aanpak. Ze zijn oprecht, positief en denken toekomstgericht. Je raakt geïnspireerd door hun leven en successen.

Tegelijkertijd denk je voortdurend na over jezelf. Hun succesfactoren kun je eenvoudig kopiëren naar je eigen leven. Prachtig dat zij succesvol zijn, maar je gunt jezelf ook succes. Je voelt dat jij dit ook kan bereiken. En dat is waar. Je kunt vandaag al passievitaal worden!

PassieVitaliteit is een nieuw woord dat auteur Lorraine Vesterink in het leven heeft geroepen. De één vindt het niks, de ander juist prachtig. Het woord is opgebouwd uit: passie, ofwel hartstocht, en vitaliteit: levenskracht, ondernemend zijn. De basis van PassieVitaliteit zijn de vijf peilers uit de PassieVitaliteitsSpiraal.

Passie_Vitaliteit_Spiraal

Passievitaliteit is in feite de spiegel van je levensenergie. Het gaat om het omzetten van passiviteit in vitaliteit door passie. En hoe vitaler je bent, hoe meer je in staat bent op je passie te focussen. Zo ga je in de ‘PassieVitalitetitsSpiraal’ naar boven en raak je niet snel van je stuk als het even tegenzit.

Lorraine sleept je mee in haar enthousiasme en inspireert je met duidelijke adviezen en tips. Na het lezen van dit boek ga je vol energie aan de slag.

Test hoe passievitaal je bent. Doe de test!

PassieVitaliteit loopt een paar jaar voor op de ontwikkelingen en classificeert zich daarmee absoluut als inspirerend.

De geïnterviewden stappen over de scheiding van werknemer en ondernemer heen en vermijden de open deuren. Door de zorgvuldige weergave van de gesprekken, schept Vesterink een band tussen de lezer en de tien vertellers.

Acht van de tien interviews raakten mij echt, terwijl dit boek de prijs al waard is als je door de helft van de interviews geïnspireerd wordt. Een aanrader!

Inspirerend! Een van de weinige boeken die er zijn over het verband tussen doen waar je passie ligt en je vitaliteit. De titel van het boek is hiervoor het woord (Passievitaliteit), dat nog niet in de woordenboeken voorkomt.

Aan de hand van individuele verhalen van mensen met een diversiteit aan achtergronden neemt de schrijfster je mee in dit onderwerp. Hierdoor wordt het begrip passievitaliteit concreet gemaakt. De verhalen inspireren je om te doen wat dichtbij je passie ligt!