Financieringsscan

‘De banken zitten op slot’
‘Met al die alternatieve financieringen zie ik door het bomen het bos niet meer’
‘Ik ben overal al geweest, maar ik krijg steeds nee op mijn rekest?’

Dit zijn opmerkingen die wij vaak horen. Wij helpen graag ondernemers die nog niet bij een financier zijn geweest, omdat je maar één keer een eerste indruk kunt maken. Uiteraard willen we je ook helpen als je al wel bij een aantal partijen bent langs geweest om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Als je een financiering zoekt. Dan wil je de kans hierop zo groot mogelijk maken. De financieringsscan is de eerste stap naar financiering. Wij helpen ondernemers om de beste financiering te vinden. Stuk voor stuk unieke ondernemers die het verdienen om gefinancierd te worden.

Hoe werkt de financieringsscan

In twee uur scannen we jouw idee of ondernemingsplan. Na de scan ontvang je een rapport en heb je het overzicht van je plan en de financieringsmogelijkheden. Het gesprek vindt plaats met een van onze ‘startmotors’ met als expertise financieringen. Na het gesprek, krijg je een schriftelijk rapport waarin je antwoord krijgt op vragen als:

–    Hoe hoog is mijn financieringsbehoefte precies
–    Wat is de beste financiering voor mijn bedrijf
–    Hoe vind ik de financiering
–    Wat is de beste financieringsstrategie
–    Hoe vergroot ik mijn kans op financiering
–    Wat is plan B als plan A niet lukt
–    Is mijn plan financieel haalbaar

De financieringsscan behandelt de volgende vier onderdelen:

1.    ondernemer
2.    markt
3.    organisatie
4.    financiën

Achtergrond van De Unieke Ondernemer

Door onze input worden goede ondernemingsplannen nog steeds gefinancierd. Ook in deze tijd. Dit doen we door stapelfinanciering. Dat is het combineren van verschillende financieringsbronnen. Denk aan crowdfunding, banken, investeerders, gemeentes en Qredits. Doordat we twintig jaar ervaring hebben met financieringen weten we hoe diverse partijen de financieringsaanvraag willen ontvangen. En hoe ze ernaar kijken.

Tarief financieringsscan

De investering voor de financieringsscan is € 250 exclusief btw. Dit is gebaseerd op vier uur (inclusief voor- en nazorg) à € 125. De kosten voor de financieringsscan zijn in totaal € 500. Wij vergoeden hiervan de helft, zodat je als ondernemers slechts € 250 betaalt. Zo maak je op een laagdrempelige manier kennis met onze financieringsexpertise. Indien het ondernemingsplan haalbaar is en er een wederzijdse klik is, kunnen we het hele financieringstraject begeleiden. Bij het afsluiten van het financieringstraject wordt de haalbaarheidsscan in mindering gebracht. Het financieringstraject is inclusief een jaar begeleiding naar de start. Als je een financiering zoekt, bel of mail ons dan direct. Dan plannen we de financieringsscan zo snel mogelijk in.