De P van Passie: Lorraine bij BNR

De ene zzp’er zweert erbij terwijl de ander er allergische reacties van krijgt. We gaan op zoek naar de kern van het begrip ‘passie’ en horen wat zowel de ondernemer als de wetenschapper ermee bedoelen.

Afgelopen 7 mei was Lorraine Vesterink, spreker, trainer, auteur en oprichter van De Unieke Ondernemer te horen bij BNR. Zij was daar samen met psycholoog Bernard Maarsingh en met Mirjam Gorgievski, onderzoeker bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast nam Ben van der Burg het online nieuws voor zijn rekening en had Pierre Spaninks de laatste nieuwtjes over zzp’ers.

Lorraine vertelt over de hypotheekziekte. En over het brengen van offers. Twee dingen die belangrijk zijn als het gaat om je volgen van je passie. Tijdens het interview lijkt het alsof de geïnterviewden verschillend denken over passie. Als je goed luistert dan hoor je de overeenkomsten: doen, kleine stapjes, samen met een coach. En laat je vooral niet afleiden door een hoop entertainment, haal eruit waarvan jij denkt dat jou verder helpt groeien. Luister hier de uitzending terug.

Nieuwsgierig geworden? Volg dan ook een keer een van onze webinars.