Met een goed ondernemingsplan kom je verder. Wil jij zelf een goed ondernemingsplan schrijven?

Aansluitend aan Diana’s blog met 7 tips voor jouw ondernemingsplan geeft zij donderdag 19 april de training Ondernemingsplan Schrijven.

In de training worden theorie en praktijk op een interactieve manier afgewisseld. Of je nu al wat papier hebt staan of niet. Je leert gigantisch veel. En neem je je concept mee, dan ga je gegarandeerd met een betere versie naar huis.

Over trainer Diana de Winter
Als Senior Business Coach bij De Unieke Ondernemer begeleidt Diana ondernemers bij het vinden van financiering. In de training leert ze je ook hoe financiers een ondernemingsplan beoordelen. En om een tipje van de sluier op te lichten; dat gaat niet alleen over cijfers. Diana heeft ruime ervaring in het bankwezen opgedaan en zij adviseert het liefst ondernemers in het kleinbedrijf. Ze is uitstekend in staat het unieke talent van een ondernemer zichtbaar te maken.

Lesmateriaal
We werken vanuit het handboek Ondernemen is DOEN van Lorraine Vesterink. Als je dat wilt kun je dit boek terplekke tijdens de training aanschaffen.

Tijd en locatie
De training is van 10:00 uur tot 15:00 uur in de kantoorvilla van De Unieke Ondernemer in Soesterberg.

Investering
Jouw investering bedraagt € 95,- exclusief btw (aftrekbaar als bedrijfskosten). Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.