De kaartverkoop is in volle gang. Verzeker jezelf van je ticket. En neem je partner of je team mee.

Move the house met Pia & Lorraine

Pia Douwes & Lorraine Vesterink bieden je een unieke avond. Het is een theatershow vol infotainment. Op woensdagavond 15 maart 2017 in theater Baarn.

Pia en Lorraine laten zien dat meerdere wegen naar Rome leiden. Ze brengen je in beweging. En zetten je aan het denken over vragen als: Wat zijn jouw dromen en ambities? Zowel van jouw bedrijf als die van jezelf. En wat is jouw/jullie volgende stap om te groeien?

De infotainment theatershow heeft de toepasselijke titel Move the House. En met ‘house’ bedoelen we het theater Baarn, jouw bedrijf en jouw eigen lijf. Laat je meenemen door gevoelige liedjes, opzwepende muziek en intermezzo’s waar Pia & Lorraine hun kennis over leiderschap en ondernemerschap met jou delen.

Pia Douwes is een internationale musicalster en een van de beste zangeressen van ons land. Ze vertaalt haar lessen over leiderschap vanuit de theaterwereld naar het bedrijfsleven.

Lorraine Vesterink is expert financiering & ondernemerschap (bekend van het AD, FD, Sprout en RTL 4). Ze spreekt vaak voor een groot publiek, maar maakte nog nooit eerder een theatershow waar ze als kind al van droomde. droomde

Een mooie bijkomstigheid is dat De Unieke Ondernemer in maart 2017 tien jaar bestaat. Een kroon op het werk voor Lorraine als oprichter. Kom ook genieten van het misschien wel het leukste bedrijfsuitje van 2017!