Gezocht: ondernemersadviseurs

De Unieke Ondernemer groeit en zoekt uitbreiding

Ben jij gepassioneerd, positief en ondernemend? Heb je uitgebreide kennis & ervaring in het bankwezen of onderwijs? En wil je ondernemers & organisaties begeleiden naar meer geld, groei geluk? Word dan ondernemersadviseur onder de paraplu van De Unieke Ondernemer. Je maakt gebruik van onze naamsbekendheid en de ontwikkelde producten en diensten op het gebied van financiering, ondernemerschap en visie.

Voordelen van het netwerk

Het voordeel van aansluiten bij het netwerk van De Unieke Ondernemer is dat je op een laagdrempelige manier kennis maakt met het ondernemerschap. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Bovendien maak je gebruik van jarenlange kennis en ervaring. En opereer je niet als ZZP’er, maar ben je onderdeel van een professioneel team.

Wie zoeken we?

Als Unieke Ondernemer ben je zelfstandig ondernemer. Je runt voor eigen rekening en risico een onderneming. Het starten als ondernemersadviseur is goed te combineren met een baan in loondienst. Het biedt de mogelijkheid om indien gewenst gefaseerd fulltime ondernemer te worden.

Interesse?

In 2016 sluiten 3 vrouwelijk ondernemersadviseurs zich bij ons aan. We zoeken vooral mannelijke ondernemersadviseurs in Groningen, Noord-Holland en Limburg. Neem voor meer informatie contact met ons op.

duo contact