Voor nieuw tv programma gezocht:

GEZOCHT. Voor een nieuw TV programma zoek ik mensen die hun passie willen volgen, maar dat nu nog niet doen.

Ze vragen zich af:

– gooi ik het roer om
– geef ik mijn baan op
– kan ik tegen de onzekerheid
– kan ik dan wel rondkomen
– omdat mijn omgeving er niet achter staat
– ik weet niet waar ik moet beginnen
– ik durf de stap niet te zetten.

Herken je jezelf of iemand die je kent? Stuur me een DM.

Die persoon wordt de hoofdgast van het programma en wordt geholpen door ervaren experts.

Ik word een van de experts op het gebied van passie, visie, ondernemerschap en financiering. Daarnaast zijn er andere experts die gaan helpen zodat je uiteindelijk een duidelijke keuze gaat maken, waarom je het wel of niet gaat doen (ik hoop het eerste natuurlijk)!

Lorraine Vesterink