Update Theatersessie Move the House 15 maart

Over een kleine maand is het zover! Move the House op woensdagavond 15 maart. Theater waar beweging van komt.
Laatste nieuws

Vorige week heeft Pia Douwes ons laten weten dat ze vanwege privéomstandigheden de theatersessie met Lorraine Vesterink niet kan doen. Dit is teleurstellend voor alle bezoekers en ook voor onszelf. We waren geruime tijd bezig met de voorbereiding en we verheugden ons samen op het neerzetten van een prachtig resultaat.

Maar… The Show must go on!
Via ons netwerk en de grote sprekersbureaus gingen we op zoek naar een alternatief. De terugkoppeling was één van de grote theaterlessen: Houd zelf regie en dat is precies wat Lorraine gaat doen! Ze gaat zelf de theatersessie neerzetten, zodat de energie en de achterliggende boodschap het beste uit de verf komt. Sommige dingen gebeuren met een reden…

Programma

Move the House is een interactieve, inspirerende theatersessie met anekdotes en songs die je ‘hart’ en daarmee je ‘drive’ raken. Je wordt op een spontane en luchtige manier bewust gemaakt van de veranderende wereld om ons heen en hoe je zelf de regie houdt en in beweging blijft.

– 19.30 ontvangst met feestelijk welkomstdrankje 
– 20.00 aanvang theatersessie 
– 21.15 borrel

Je gaat gegarandeerd geïnspireerd en vol nieuwe ideeën naar huis waarmee je direct aan de slag kunt. 

Extra feest

15 maart is dé vooravond van het 10-jarig bestaan van De Unieke Ondernemer. Naast een welkomstdrankje trakteren we na afloop op een drankje en een hapje. Het is tijd om in beweging te komen. So…, MOVE THE HOUSE.

Kom je ook? Boek dan direct je ticket. Wij hebben er zin in! 

Locatie


Move The House vindt plaats op een bijzondere locatie. We ontvangen je graag in het Kloosterkasteel Cenakel in Soesterberg. Richelleweg 1 te Soesterberg