Workshop: Spreken in vogelvlucht!

Ben jij iemand die veel spreekt en zou je graag een betere spreker willen worden? Meld je dan gauw aan voor deze workshop!

Vlak bij het oude stadje Naarden-Vesting ligt een klein eilandje in de mooie wateren. Op 15 juni word je tussen 18:30-19:00 in een klein fluisterbootje naar dit eiland gebracht om te genieten van een mooie workshop, waarin je kennis maakt met de basisprincipes van het spreken. Deze principes worden kort en krachtig aangestipt. Je krijgt zicht op de talloze ingredienten die ons ter beschikking staan om ons spreken te verrijken.

Naast een theoretisch kader rondom stem, lichaam, spreken en luisteren, zullen er ook praktische oefeningen worden aangeboden. Om 21:00 eindigt de workshop en is er ruimte om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar na te praten. Uiteraard word je weer terug gebracht naar de oever, waarna je voldaan je eigen weg weer kunt vervolgen.

INHOUD WORKSHOP

– Basisschema verbale communicatie
– Gehoorzintuigen
– Stem, lichaam en expressie
– Spraak en taal
– Praktische oefeningen

PLAATS: Naarden Vesting. We verzamelen ons tegenover de hoofdingang “Het Arsenaal” (de nieuwe haven)

DATUM: 15 juni

TIJD: 18:30-21:30

KOSTEN: €15,00

TRAINER: Deze workshop zal worden verzorgd door Marlies Mulderij, als stemtrainer verbonden aan de Unieke Ondernemer. Zij bedient klanten en bedrijven door heel het land, optimaliseert stemmen en versterkt op deze manier de effectiviteit van het spreken op de werkvloer en daarbuiten. Daarnaast verhelpt zij stemklachten en andere belemmeringen rondom het spreken. Geluid, muziek, stem, de persoonlijkheid van mensen en hun onderlinge interactie, facineren haar al van jongs af aan.