Ja, ik geef me direct op. Let op: maximaal 4 plekken beschikbaar.

Ben jij een boek aan het schrijven? En wil je je schrijfproces een boost geven? Half juli organiseert Lorraine in haar unieke boswoning in de Soesterduinen een intensief schrijfweekend. Loop je vast, of kom je maar niet aan schrijven toe? Of heb je te weinig focus voor je boek, omdat je steeds wordt afgeleid door andere dingen die ook moeten gebeuren? Wees gerust je bent niet de enige. De enige remedie is jezelf op te sluiten. En hoe leuk is het om dit samen met anderen te doen die in hetzelfde schuitje zitten onder professionele begeleiding.

Wanner:
15, 16 en 17 juli 2016

Waar:
Soesterduinen

Programma vrijdag
19.30 uur ontvangst
20.00 uur doelen/plannen delen
21.30 meditatie
22.00 ontspannen/slapen

Programma zaterdag
8.00 uur yoga in de duinen
9.00 uur schrijftips
9.30 uur schrijven
12.30 lunch en inspiratie
13.30 schrijven
15.45 hardlopen/wandelen/fietsen
16.30 schrijven met hapjes
19.45 diner en ontspanning
22.00 slapen

Programma zondag
8.00 uur schrijf tips
9.00 uur yoga in de duinen
10.00 uur schrijven
12.30 lunch en inspiratie
13.30 schrijven
15.45 hardlopen/wandelen/fietsen
16.30 schrijven met hapjes
19.45 diner, doelen delen en ontspanning
22.00 afsluiting

Tijdens het schrijven heb je je eigen ruimte binnen of een plek in de schaduw buiten. Lorraine loopt rond voor individuele schrijftips.

Investering:
Wil jij de wereld veranderen met jouw boek? Schrijf je dan nu in voor dit unieke schrijfweekend. De prijs is 795 euro exclusief btw in plaats van 995 euro als je voor 1 juli beslist. Dit is inclusief alle drankjes, lunches, diners én 2 overnachtingen.

Lorraine Vesterink helpt je dit weekend met jouw boek. Ze is auteur van acht boeken waarvan twee bestsellers. Een van haar boeken werd genomineerd voor ondernemers- en managementboek van het jaar. Haar laatste boek schreef ze met een journalist en werd enthousiast door Koningin Máxima ontvangen. Ze schreef voor Pearson, de grootste uitgeverij ter wereld. En voor een kleine studieboeken uitgeverij in het MBO. Deze uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler. Lorraine richtte ook haar eigen uitgeverij op Younique Creations. Deze uitgeverij is een label van De Unieke Ondernemer. Ze gaf onder dit label niet alleen haar eigen boeken uit, maar ook twee boeken van anderen. Alle boeken van Younique Creations hebben één ding gemeen: ze zetten mensen aan het denken, ze brengen mensen in beweging en ze motiveren mensen om werkelijk een verandering in te zetten. Verandering is de enige constante, dus is het belangrijk om mee te veranderen is deze snel veranderende wereld.

Ben jij een boek aan het schrijven? Lorraine Vesterink organiseert een schrijfweekend in haar boswoning. Als iemand je kan inspireren is zij het wel. En ik kom waarschijnlijk langs voor praktische tips en stevige feedback op de manuscripten, omdat elk boek beter kan worden.