Laad jezelf op

Wil jij geïnspireerd bezig blijven? Impact maken? Begrijp je dat je jezelf daarvoor moet opladen? Je moet omringen met positieve gelijkgestemden?
Kom dan naar het oplaadevent. Kom gerust alleen of neem een vriend of vriendin mee.

Lorraine Vesterink – initiator

Lorraine is trainer, coach en best-selling auteur van 8 ondernemersboeken. Na tien jaar bankwezen en onderwijs richtte ze begin 2007 De Unieke Ondernemer op. Met haar team biedt ze voor elke ondernemersvraag een oplossing. Ze heeft een holistische aanpak. Dat wil zeggen dat ze persoonlijke groei en public speaking tools ziet als voorwaarde voor zakelijk succes.

Oplaad event in de Soesterduinen

15-18 uur

Om 15.00 uur ontvangst met koffie, thee en een healthy bite. Daarna starten we met Personality oefeningen, krijg je kennis over een ondernemersthema en een geleide ontspannende meditatie. We sluiten af met een drankje.

Aansluitend kun je blijven eten. Geef aan of je dit wilt, dan kijken we of we iets laten bezorgen of ergens een tafel reserveren zodat je na de file met een gevulde maag naar huis kunt.

Kaartjes: Normaal € 25 ex btw. Deze keer gratis! Zie het als een zomerkado.

Als je nu eens écht een inspirerende avond wilt, dan kom je naar het oplaadmoment van Lorraine Vesterink

“Zojuist een leuke en inspirerende avond bijgewoond van Lorraine Vesterink. Weer veel stof om over na te denken en vooral om er iets mee te doen. Leuk om andere ondernemers te spreken en te zien.”

Super bedankt. Het was weer geweldig! Ik word zo blij van al die mensen die willen groeien. En helemaal van jouw energie! Poeh ik zou al die mooie momenten wel willen bijhouden en vertellen, maar het zijn er zoveel. Volgende keer weer een nieuw oplaadmoment. Daar rij ik graag voor op en neer vanuit Amsterdam. Inspiratie, inzichten, handvatten, verheldering en een bonk gezelligheid… Kortom een mega ENERGIEBOOST is wat je hier krijgt! Je wordt echt letterlijk in beweging gebracht – aangezet tot actie. Ik kan niet meer stilzitten! Met kleine stappen, naar grote doelen. Leren genieten van de weg ernaartoe en alles daaromheen.

In het ‘druk, druk, druk’ van de gemiddelde dag mis ik weleens een momentje. Een pas op de plaats, een moment waarop ik energie krijg omdat ik geïnspireerd raak door wat ik zie om me heen, wat ik hoor en de mensen die ik ontmoet. De oplaadmomenten van Lorraine zijn kort, krachtig en ik kom er energiek vandaan. Met stof tot nadenken en praktische tips die ik direct kan inzetten. Eén zo’n moment per maand is prima in te passen in mijn agenda en is niet meteen een zware verplichting qua tijd en kosten. Aanrader dus!

Wat een mooie avond. Inspiratie met beide voeten op de grond. Thuiskomen bij een club ondernemende mensen die de bereidheid hebben om elkaar verder te helpen. Instant connections! Lorraine is een meester in verbinden. Ik ging met een vriendin rijker naar huis.

Een prachtig initiatief. Het maakt je bewust, helpt je vooruit en biedt netwerkmogelijkheden.

“Het oplaadmoment was een bijzondere avond voor mij. Ik heb geleerd dat implementeren het allerbelangrijkste is. Vaak weten we zo veel, maar passen we het niet toe en blijven we daardoor telkens tegen dezelfde dingen aanlopen. Ik heb daarna ook de Masterclass gevolgd en kom nog geregeld naar het oplaadmoment. Lorraine is een energieke ondernemer, die met volledige toewijding de avond verzorgt. Het is zo mooi dat ze haar eigen kwetsbaarheid toont, naast haar kracht. Op die manier laat zien dat deze twee samen gaan!”

“Een goede vriendin attendeerde me op het oplaadmoment. Als zij me uitnodigt, weet ik zeker dat het iets bijzonders is. Dus ik ging. Het bleek een avond met gelijkgestemden. De informatie sloot meteen aan bij de fase waarin ik zit: het fysio-ondernemerschap kriebelt weer. En ik heb mijn passie fietsen gevonden. Ik kreeg meteen het gevoel: van Lorraine kan ik leren hoe ik mijn passie ook zakelijk toe ga passen. Gevoel van een business draaien. En het belang van succesvol en happy zijn op meerdere vlakken. Lorraine is heel toegankelijk en enthousiast! Dit weekend ben ik in haar boek PassieVitaliteit begonnen. Regel voor regel lezende, stromen mijn ideeën. Lezen, brainstormen, lezen, brainstormen. Mijn passie en ondernemerschap nemen duidelijk zichtbaar toe.”