Tijd om op te laden

Je bent altijd online, je staat altijd aan. Je mobiel laad je op. En jij? Word je leeg getrokken? Zorg jij goed voor jezelf? Kom je echt aan je ware zelf toe? Of word je opgeslokt door je werk, de overvloed aan informatie, je partner, relaties, familie en kinderen?

Heb je me-time momenten? Wat doe je dan? Wat voel je dan?

Veel mensen voelen dan pas hoe moe ze zijn. Ze voelen pijntjes en vage klachten maar gaan door. In de energie en spanning van het ‘gewone’ leven ga je over je grenzen. Verplichtingen, leuke uitjes, sporten het houdt niet op. Ons zenuwstelsel is in de afgelopen tienduizenden jaren niet veel veranderd. De hoeveelheid indrukken die we moeten verwerken is echter verveelvoudigd. Zittend op een stoel doen miljoenen Nederlanders alsof ze in gevaar zijn. Hun ademhaling is alsof ze overvallen worden. Verontrustend toch?

Ons doel

Ons doel is jou een ontspannen en fijne avond te bezorgen vol aandacht en tips om jezelf op te laden, met al het goede wat de natuur ons te bieden heeft. Je gaat naar huis met inspiratie, direct haalbare doelen, positieve energie én een goodiebag ter waarde van maar liefst € 100.-!  

Voor diegenen die er een compleet avondje uit van willen maken, kan er vooraf een heerlijke maaltijdsalade worden geserveerd voor € 15.- per persoon.

Thema’s: Nature & Beauty

De kracht van de natuur

Wat de natuur met ons doet is wonderbaarlijk. Wat medicatie doet is soms bijna maffia. Wat voeding doet weten we maar half. Wat liefde doet is onbetaalbaar en onvervangbaar. Wat stress doet is desastreus. Welke invloed we zelf hebben is veel meer en eenvoudiger dan we denken. We nemen je graag mee in de wondere wereld van eenvoud en de natuur.

Je eigen lichaam helen. Hoe kun je dat? Er is namelijk een groot verschil tussen helen en genezen. Helen is een natuurlijk proces wat in ieders vermogen ligt. Genezen is iets wat dokters doen, vaak symptoombestrijding.

Wat de natuur met ons kan doen zijn we bijna vergeten, maar is meer dan we voor mogelijk houden.

Beauty verandert de wereld

De beste versie van jezelf is ook laten zien dat je van jezelf houdt. Beauty kan de wereld veranderen, door haar positieve energie, als iedereen lekker in haar vel zit!

50% van de vrouwen voelt zich ongelukkig tijdens haar beauty routine. De hele industrie is hiervoor verantwoordelijk, zij creëerden het plaatje wat niet realistisch is.  Tijd om zelf onze doelen te bepalen. 

Heb zeggenschap over je eigen lijf. Werk bewust en preventief. Hoe kun je je eigen lichaam helen en stralen als je mooiste jij? Boordevol kracht, balans en energie?

Door wie

Annelies Aarts:

Ondernemer, schrijver, inspirator en verbinder van mensen en middelen in beauty & health om je leven zelf in de hand te hebben en samen de wereld een beetje mooier te maken. Om stralend door het leven te gaan.

Lorraine Vesterink;

Ondernemer, trainer, presentatrice, zangeres, auteur. Inspireert en motiveert mensen in slim ondernemerschap door jouw unieke toegevoegde waarde. Ze verbindt zakelijk succes met persoonlijke groei en spiritualiteit.

Programma Oplaadevent met de kracht van de natuur

  • 19.00 Ontvangst met gezamenlijke feestelijke maaltijd en drie consumpties
  • 19.30 Oplaadevent met inpspiratie van Annelies en Lorraine, muziek en meditatie
  • 20.30 Samen proosten
  • 21.30 à 22 uur Opgeladen naar huis met een goodie bag twv 100 euro!

Supergave locatie

The Duke
Slotenseweg 11
Nistelrode

Kaartjes € 35

Wil je verzekerd zijn van een ticket, bestel dan direct jouw ticket. We hebben een beperkt aantal plekken.
Onze tijd en kennis bieden we tijdens het oplaadevent geheel GRATIS aan. Je betaalt slechts € 35 voor twee drankjes en de goodiebag van 100 euro!
Hét moment om ook je partner of je vrienden kennis te laten maken met het oplaadevent.
We zien je (jullie) graag. Tot dan!

Kom je ook?!

Neem even tijd voor jezelf, in tunen, even stil staan. Voor meer rust, meer zelfvertrouwen, meer balans. Vier het leven één avond met ons, met je hoofd in de wolken en twee voeten op de grond. Meld je snel aan. VOL = VOL.


Ja, ik kom en bestel nu mijn ticket(s).