Iedereen in beweging!

Move the House, het meest unieke bedrijfsuitje waar beweging van komt 

Morgen komt niet alleen Nederland in beweging. Ook wij komen in beweging. De eerste theatersessie van De Unieke Ondernemer.

Nooit eerder gaf Lorraine Vesterink zo’n uniek seminar. Lorraine is Life- en Businesscoach, auteur van 9 ondernemersboeken en bekend van het AD en RTL4. Ze is een veelgevraagd trainer en spreker, maar gaf nog niet eerder een seminar in de vorm van een theatershow. Het 10-jarig jubileum van haar bedrijf, De Unieke Ondernemer, is hier een mooie aanleiding voor.

Het wordt een theatershow vol infotainment op 15 maart 2017 in het kloosterkasteel Cenakel te Soesterberg. Lorraine inspireert, informeert en activeert de zaal. Op een spontane wijze zet ze mensen aan het denken over vragen als: Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw dromen en ambities? En wat is jouw of jullie volgende stap om te groeien?

De infotainment theatershow heeft de toepasselijke titel ‘Move the House’. En met ‘house’ bedoelen we het kloosterkasteel Cenakel, jouw bedrijf en natuurlijk jezelf. Laat je meenemen door gevoelige liedjes en inspirerende intermezzo’s waar Lorraine haar kennis over ondernemerschap en de veranderende wereld deelt.

Frederique Hijmans komt op de avond een mooie cheque in ontvangst nemen namens Make-A-Wish Nederland. Een cheque opgehaald met de Doelenchallenge-deelnemers van De Unieke Ondernemer. Het wordt een dynamische avond met een zaal vol ondernemers, partners en teams van organisaties. Na afloop ga je naar huis met concrete handvatten ‘to move your house!’
De laatste kaartjes zijn verkrijgbaar via www.deuniekeondernemer.nl/ondernemerschap/movethehouse

Graag tot dan!