Het eerste crowdfundingsproject in Nederland dat na de einddatum doorgaat terwijl het streefbedrag is behaald.

Als vrouwen meer charisma hebben, presteren zij beter. Zij zijn dan succesvoller en gelukkiger. Daarom interviewden Lizet van Triet en Lorraine Vesterink deskundigen. Resultaat: het boek Charismatische Vrouw, hoe haal je het maximale uit jezelf.

Lorraine: “We horen vaak: charisma, dat heb je of dat heb je niet.” De auteurs ontdekten dat charisma te trainen is. Lizet: “Wij hebben een methode ontwikkeld. In acht eenvoudige stappen ga je meer stralen. Zo staan in het boek tips hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je financieel onafhankelijk kunt worden, hoe je meer ontspannen oogt en hoe je je stem het best kunt gebruiken en indruk kunt maken.”

Het boek komt er door crowdfunding

Om het boek uit te kunnen geven, startten de auteurs een crowdfundingscampagne. En het blijkt dat er behoefte is aan dit boek: binnen 2 weken was al 90% van het streefbedrag binnen. En nu zitten ze boven de 100%!

Doorgaan!

Maar…, de auteurs gaan door! Heel toepasselijk via het crowdfundingplatform doorgaan.nl. Want de auteurs hebben een missie: meer charismatische vrouwen in Nederland. Dat is niet alleen voor vrouwen zelf belangrijk, maar ook voor hun omgeving, zowel privé als zakelijk. Op dit moment kan de helft van de vrouwen niet zelfstandig rond komen. Ook daarin willen zij verandering brengen.
Lorraine: “Bij andere platforms was dit nooit mogelijk geweest, maar Doorgaan zorgt dat dit kan.” Lizet voegt toe: “En zo kunnen wij nog meer vrouwen bereiken.”

Wil jij zelf meer charisma?

Wil je zelf meer stralen of gun je het een ander ook? Doe dan mee, kom naar de lezing op 25 juni aanstaande in Villa Amalia in Baarn. www.doorgaan.nl/charisma