Donderdag 5 APRIL van 10.00 – 16.00 uur in de Soesterduinen

Doelen Challenge DAY 2018

Uit talloze onderzoeken blijkt dat het stellen van doelen tot succes leidt en gelukkiger maakt. Doelen stellen geeft ook energie. Dan heb je iets om naar uit te kijken. Als het even tegen zit dan zet je door omdat je weet hoe belangrijk het voor je is.

Door doelen te stellen maak je gebruik van je maximale potentieel, omdat je inzet wat je al kunt en je buiten je comfort zone treedt. Verbazingwekkend dat zo weinig mensen de tijd nemen om doelen te stellen.

Doelen stellen kun je ook thuis in je eentje… maar wil jij écht gas op je doelen? Dan werkt een begeleide dag met persoonlijke coaching en een geleide meditatie in een kleine groep het beste.

Meld je dan aan voor de Doelen Challenge DAY 2018. Zodat je je doelen niet alleen stelt, maar ook realiseert.

Wat kun je verwachten van de Doelen Challenge DAY?

  • Je krijgt oefeningen om doelen te stellen
  • Je krijgt een geleide meditatie inclusief visualisatie
  • Je werkt je doelen uit aan de hand van D9 Doelenmodel
  • Je leert tijd te creëren om je doelen te realiseren
  • Je deelt je doelen met gelijkgestemden
  • Je ontvangt het Doelen Challenge Werkboek

Wie geeft de Doelen Challenge Day

Lorraine Vesterink gaf eerder deze doelen challenge day. Een van de deelnemers verkocht onlangs zijn bedrijf en kocht een hotel in Portugal! Een andere deelnemer kocht binnen twee maanden een jaren dertig huis en boekte een gave reis voor het hele gezin. Deze twee doelen stonden bovenaan de lijst, maar ze had nooit verwacht dit zo snel te realiseren. Als er flow op je doelen zit, kan het snel gaan!

Lorraine stelt zichzelf ook doelen. Denk aan een tweede woning op haar 28e, een vleugel terwijl ze nog geen piano speelde, wonen op een bijzondere plek waar je altijd een vakantiegevoel hebt, boeken schrijven (ze schreef 9 boeken en schrijft columns), masterclasses op Ibiza! Een 1e theatershow en nu ook een 2e theatershow (21 juni 2018).

Ze leert het jou ook!

Tickets

Het ticket voor de Doelen Challenge is 95 euro (ex btw). De slimste investering in jezelf om je doelen te realiseren.
Dit bedrag is inclusief drankjes en lunch. Maximaal 16 plekken.