Donderdag 5 APRIL van 10.00 – 16.00 uur in de Soesterduinen

Doelen Challenge DAY 2018

Uit talloze onderzoeken blijkt dat het stellen van doelen tot succes leidt en gelukkiger maakt. Het stellen van doelen geeft ook energie. Dan heb je iets om naar uit te kijken en voor te werken. Als het even tegen zit dan zet je door omdat je weet dat het belangrijk voor je is.

Door doelen te stellen maak je eerder gebruik van je maximale potentieel, omdat je inzet wat je al kunt en je buiten je comfort zone treedt. Verbazingwekkend dat zo weinig mensen de tijd nemen om doelen te stellen.

Wil jij in 1 dag geholpen worden met het stellen van doelen? Meld je dan aan voor de Doelen Challenge DAY 2018. Zodat je je doelen niet alleen stelt, maar ook realiseert.

Wat kun je verwachten van de Doelen Challenge DAY?

  • Je krijgt oefeningen om doelen te stellen
  • Je krijgt een geleide meditatie inclusief visualisatie
  • Je werkt je doelen uit aan de hand van D9 Doelenmodel
  • Je leert tijd te creëren om je doelen te realiseren
  • Je deelt je doelen met gelijkgestemden
  • Je ontvangt het Doelen Challenge Werkboek

Wie geeft de Doelen Challenge Day

Lorraine Vesterink geeft deze 1-daagse training. Zij gaf deze training eerder aan financieel adviseurs. Een de deelnemers verkocht onlangs zijn bedrijf en kocht een hotel in Portugal!

Lorraine stelt zichzelf ook doen. Denk aan een tweede woning op haar 28e, een vleugel terwijl ze nog geen piano speelde, wonen op een bijzondere plek waar je altijd een vakantiegevoel hebt, boeken schrijven (ze schreef 9 boeken en schrijft columns), masterclasses, een 1e theatershow, een 2e theatershow (21 juni 2018:) en ga zo maar door.

Ze leert het jou ook!

Tickets

Het ticket voor de Doelen Challenge is 95 euro (ex btw). De slimste investering in jezelf om je doelen te realiseren.
Dit bedrag is inclusief drankjes en lunch. Maximaal 16 plekken.