Driedaagse training ondernemingsplan

‘Hoe schijf ik een goed ondernemingsplan?’
‘Waar begin ik?’
‘Help ik loop vast bij de financiën?’
‘Is mijn plan haalbaar?’

Allemaal vragen die we beantwoorden tijdens de training Ondernemingsplan van drie dagen.

Dag 1: De Ondernemer en de organisatie
Dag 2: De Marketing
Dag 3: Financiën

Driedaagse training algemene ondernemersvaardigheden

‘Hoe maak ik een offerte’
‘Welke prijzen hanteer ik’
‘Hoe maak ik mezelf zichtbaar’
‘Hoe leer ik factureren en administreren’

Dit zijn zaken die aan bod komen tijdens de training Algemene Ondernemersvaardigeden.

Dag 1: Wie ben ik als ondernemer
Dag 2: Offertes en administreren
Dag 3: Zichtbaarheid en klanten werven

Voor wie is de training geschikt?
Deze training is geschikt voor mensen die ondernemer worden of net zijn geworden. Vaak wordt de traning in-company gegeven bij franchiseorganisaties of brancheorganisaties.

Tarief:
De training is € 900 per dag. Wij beschikken ook over toetsingsinstrumenten om het ondernemingsplan te beoordelen. De kosten hiervan zijn € 125 per deelnemer.

De Vakman Formule Partner B.V. wil als landelijk opererende franchise organisatie van Vakmensen ondernemers maken. De Unieke Ondernemer in de persoon van Lorraine Vesterink verzorgt al jaren onze 4-daagse training ‘Algemene Ondernemers Vaardigheden’. Deze training vormt een belangrijk fundament voor de franchisers van het succesvolle “De Vakman” klusbedrijf.

Met veel enthousiasme geeft Lorraine deze training waarin de basis wordt gelegd voor het administratieve en organisatorische fundament van het bedrijf van onze franchisers. Zo ontwikkelen zij naast hun vakmanschap ook het ondernemerschap zodat ze een professioneel, onderscheidend en rendabel bedrijf op kunnen bouwen. Met inspirerende praktijk voorbeelden en op empathische wijze weet Lorraine de cursisten te boeien tot het eind van deze professionele training.

Na deze vier dagen zijn de Vakmannen zich bewust van de toegevoegde waarde van de formule en hoe ze met hun ondernemerschap kansen kunnen creëren en benutten. Het resultaat is dat de Vakmannen gemiddeld 40% meer omzet realiseren ten opzichte van het branchegemiddelde. Dat is mede de verdienste van Lorraine – De Unieke Ondernemer.