Corinne Jaspers; een doel is een droom met een deadline

Mijn kracht is netwerken het verbinden van mensen en organisaties. Groeien door mensen, ondernemingen en organisaties verder te helpen! Passie voor ondernemerschap, succesvol zijn door kennis te delen en ervaring door te geven. Creatief, sociaal en commercieel in het creëren en benutten van kansen. Trends delen op sociaal ondernemen, innovatie en duurzaamheid. Samen met Lorraine Vesterink doe ik dit vanuit de Unieke Ondernemer bv. Mijn levensmotto is ‘Een doel is een droom met een deadline!

Wat zeggen opdrachtgevers over mij:
“Door mensen te verbinden en een open houding is Corinne in staat schijnbare tegenstellingen te overbruggen.”

“Corinne geeft vertrouwen en richting en daarmee op natuurlijke wijze leiding aan haar team”.

Awards en nominaties voor de bedrijven die ik heb opgezet

2008 Eerste NEN 4400 gecertificeerde netwerkorganisatie
2011 Sprout Challenge top 50
2011 Nominatie Ondernemende Vrouw
2012 MKB top 100 meest innovatieve bedrijven (plaats 25)
2012 Pleisure Award
2014 Goudhaantje top 100 Management Team

 

 

Neven activiteiten

• Coach bij de Utrechtse Ondernemers Academie
• Lid van de Exportcircle 2009
• Gooische Dames Societeit ondernemersvereniging
• Raad van Advies Gooische Bierbrouwerij

Met succes en plezier train, spreek en coach ik. Neem contact met me op als mijn profiel je aanspreekt en ik jou kan helpen groeien.