Boeklancering Charimatische Vrouw

Tijdens de boeklancering op 25 juni 2015 ontving bestselling auteur Maria Genova het eerste exemplaar. Op haar eigen unieke wijze verraste ze het publiek. Ze legde ze het verband tussen haar eigen ervaring met charisma en het boek.

IMG_9029Maria staat erom bekend dat ze teksten snel en treffend analyseert. Dat deed ze ook deze keer, omdat zij van te voren als eerste het script had ontvangen.

Daarna legde auteurs Lorraine en Lizet de link uit tussen hun opkomst in de vuilniszakken en charisma. Ineens werd het iedereen helder wat de auteurs allang wisten: charisma is een eigenschap. En te trainen.

Iedereen wil meer charisma, maar niemand weet precies hoe je het krijgt. De acht eenvoudige stappen kwamen een voor een kort aan bod.

Het trainen van charisma kan door het lezen van het boek, een workshop of een persoonlijke sessie.

Later die avond ontving Henkjan Smits als eerste mán een exemplaar. Daarna ontmoette charismatische vrouwen en mannen elkaar tijden de Mannen Meet ‘n Greet. Met alle tips die voorbij zijn gekomen was de energie van de presentatie ook aanwezig tijdens het proost moment op de borrel.

Krijg hier voor een korte sfeerimpressie van de boeklancering Charismatische Vrouw.