Voor ambitieuze aanpakkers

Wil jij impact maken en jouw next level bereiken? Dan heb je flow en focus nodig. Hoe zorg je dat je dit krijgt én houdt? Als ondernemer is het vaak eenzaam en verzuip je in de dagelijkse beslommeringen. Dat geeft niks, want daar zijn we mens voor. Maar wat als je jezelf en je mindset kunt veranderen? Wat als je wel in een goede flow kunt blijven en focus kunt houden op je doelen. Wat zou je dan kunnen bereiken? Een geweldige omzet, bijdragen aan de maatschappij, je maximale potentieel benutten?

Het kan allemaal. Jij kunt bereiken wat je wilt. Wat je ook zoekt, het begint bij jezelf. Zet jezelf op een hoger niveau. Dat kan door het Next Level Program. Hiermee hou je je energie vast en blijf je in de flow om te groeien.

Voor dit programma kom je in aanmerking als je durft te groeien, leergierig bent en in jezelf en je bedrijf wilt investeren.

Next Level Program

  • Elke maand 1 x online Mastercoaching* met Lorraine Vesterink
  • 10 keer per jaar een Mastermindsessie** met 10 gedreven ondernemers.

* De mastercoaching is met video (skype, zoom, go to webinar of whatsapp naar keuze) en duurt 30 minuten tot een uur.

** De mastermindsessie is de ene maand live van 10 tot 13 in de cabin, onze unieke trainingslocatie in de Soesterduinen. Zo ben je er echt even helemaal uit, omdat je midden in de natuur bent.
De andere maand is de sessie online van 10 tot 11.30 uur in een besloten online omgeving (Go To Webinar) met je mastermind groep zodat het je reistijd en reiskosten bespaart.

Investering

Dit programma bedraagt 295 euro per maand exclusief btw. Dat is hetzelfde tarief van een 1-op-1 vip coachingsessie met Lorraine waarvoor je  in dit programma 2 sessies voor krijgt!

Bonus
1 x per jaar een Live Doelen Dag

Je krijgt toegang tot de jaarlijkse Live Doelen Dag waar je ook deelnemers uit andere mastermind groepen ontmoet. Bovendien mag jij die dag 2 mensen kosteloos meenemen die jij deze doelendag ook gunt. Dit is een dag waarop je je jaardoelen formuleert en vertaalt naar kwartaal- en maanddoelen.

Superbonus
5-daagse Retreat op Ibiza

Ja je leest het goed. Je krijgt als BONUS niet alleen de Live Doelen Dag, maar ook de 5-daagse Retreat op Ibiza met Masterclasses zoals de mediatraining, de ondernemersgame en de zielenreis.
Je krijgt de retreat erbij cadeau. Deze retreat kost normaal alleen al 2.700 euro per jaar. Dit krijg je nergens! Dit programma is zeer aantrekkelijk geprijsd, zodat het bereikbaar is voor jou. Dit kunnen we doen door onze kosten laag te houden en te werken vanuit het hart. Wij willen dat mensen blijven implementeren, want implementatie is de sleutel tot succes.

5-daagse Retreat Ibiza

PROGRAMMA:
Dag 1 – Ontvangst in de middag op Ibiza

Dag 2 – Mastering ankeren en stiltewandeling Es Vedra

Dag 3  – Media training voor gevorderden en ondernemersgame

Dag 4 – Zielenreis en eindpresentatie

Dag 5 – Geïnspireerd naar huis

Extra’s

  • Je krijgt diverse worksheets voor jouw bedrijf, zoals het marketing dashboard
  • Elke sessie wordt afgewisseld met personality oefeningen, mantra’s of een meditatie
  • De retreat heeft vooral een Mediatraining. Indien er nog persoonlijke blokkades zijn, lossen we die terplekke op.
  • Elke sessie sluit je af met een pitch voor de groep met als doel: opfrissen public speaking skills, spiegel voor elkaar, doelen presenteren. Dit helpt jou je doelen te realiseren.
  • We worden iedere dag verwend met heerlijk en gezond eten.

Kleine groepen

Persoonlijk en betrokken. Dat is hoe wij werken. Geen grote zalen, maar kleine groepen van 10 personen. Het is bijna 1-op-1. De groepsgrootte is precies groot genoeg om met elkaar te sparren en ook van elkaar te leren. Het is een groep gelijkgestemden mensen die op een vergelijkbare manier in ‘life & business’ staan als jij. Daar kun jij je successen mee delen en altijd op terugvallen mocht dat tussen de sessies door nodig zijn.