Voor ambitieuze aanpakkers

Wil jij impact maken en jouw Next Level bereiken? Dan heb je flow en focus nodig. Hoe zorg je dat je dit krijgt én houdt? Als ondernemer is het soms eenzaam en verzuip je in de dagelijkse beslommeringen. Dat geeft niks, want daar zijn we mens voor. Maar wat als je jezelf en je mindset kunt veranderen? Wat als je wel in een goede flow kunt blijven en focus kunt houden op je doelen. Wat zou je dan kunnen bereiken? Een geweldige omzet, bijdragen aan de maatschappij, je maximale potentieel benutten?

Het kan allemaal. Jij kunt bereiken wat je wilt. Wat je ook zoekt, het begint bij jezelf. Zet jezelf op een hoger niveau. Dat kan door het Next Level Program. Met dit jaarprogramma hou je je energie vast en blijf je in de flow om te groeien.

Voor dit programma kom je in aanmerking als je samen naar een Next Level wilt groeien, leergierig bent en in jezelf en je bedrijf wilt investeren.

Next Level Program

  • 5 x per jaar een Live Mastermindsessie
  • 5 x per jaar een Online Mastermindsessie met 10 gedreven ondernemers
  • 10 x per jaar een 1-op-1 Online Master coaching met Lorraine Vesterink
  • Bonus: 1 x per jaar een Live Doelen Dag
  • Superbonus: 5 daagse Dare to Grow Program op Ibiza

Op deze manier heb je een heel jaar elke twee weken contact (M.u.v. juli en augustus i.v.m. de zomervakantie).

Live Mastermindsessie:
De eerste maand starten we met een Live Mastermindsessie. Deze sessie vindt plaats van 10 tot 13 op onze unieke trainingslocatie in de Soesterduinen. Het is een ‘Log Cabin’ waardoor je er echt even helemaal uit bent, omdat je midden in de natuur bent.

1-op-1 Online Master coaching
Twee weken later heb je een 1-op-1 online sessie met je Mastercoach. Dit gaat met video (Go to webinar van circa 30 minuten tot een uur).

Online Mastermindsessie

Die maand erop is er weer een Mastermindsessie met je groep onder leiding van je mastercoach. Dit keer van 10 tot 11.30 uur in een besloten online omgeving (Go To Webinar) zodat je reistijd en reiskosten bespaart. Na twee weken word je gebeld door je Mastercoach en die keer erna is er weer een Live Mastermindsessie in de Log Cabin.

Bonus
1 x per jaar een Live Doelen Dag. Je krijgt toegang tot de jaarlijkse Live Doelen Dag waar je ook deelnemers uit andere mastermind groepen ontmoet. Bovendien mag jij die dag 2 mensen kosteloos meenemen die jij deze doelendag ook gunt. Dit is een dag waarop je je jaardoelen formuleert en vertaalt naar kwartaal- en maanddoelen.

Superbonus
Aan het eind van het jaar volg je met jouw Mastermind groep het Dare to Grow Program op Ibiza! Ja je leest het goed. Je krijgt als BONUS niet alleen de Live Doelen Dag, maar ook de 5-daagse programma op Ibiza met Masterclasses zoals de mediatraining, de ondernemersgame en de zielenreis.
Je krijgt het Dare to Grow Program op Ibiza erbij cadeau. Dit programma kost normaal alleen al 2.700 euro. Het Next Level programma is zeer aantrekkelijk geprijsd, zodat het bereikbaar is voor jou. Dit kunnen we doen door onze kosten laag te houden en te werken vanuit het hart. Wij willen dat mensen blijven implementeren, want implementatie is de sleutel tot succes.

Investering

Dit programma bedraagt 300 euro per maand exclusief btw. Dat is hetzelfde tarief van een 1-op-1 vip coachingsessie met Lorraine waarvoor je in dit programma 2 sessies krijgt PLUS de Doelendag en het Dare to Go Programma op Ibiza!

Black Friday Aanbieding

Boek jij op Black Friday (23 november) het Next Level Program dan betaal je geen 300 euro per maand, maar slechts 150 euro per maand en eenmalig een bijbetaling van 1.200 euro extra in de laatste maand voordat we naar Ibiza gaan. Daarmee bespaar je 600 euro op jaarbasis!

Black Friday Cashflow Aanbieding

Heb jij een goede cashflow? Maak dan gebruik van het aanbod om eenmalig vooraf € 2.700 te betalen. Daarmee bespaar je nog eens € 300. Black Friday levert je op deze manier 900 euro op. Let op: deze aanbieding alleen beschikbaar op Black Friday!

5-daagse programma Dare to Grow op Ibiza

PROGRAMMA:
Dag 1 – Ontvangst in de middag op Ibiza

Dag 2 – Mastering ankeren en stiltewandeling Es Vedra

Dag 3  – Media training voor gevorderden en ondernemersgame

Dag 4 – Zielenreis en eindpresentatie

Dag 5 – Geïnspireerd naar huis

Extra’s

  • Je krijgt diverse worksheets voor jouw bedrijf, zoals het marketing dashboard
  • Elke sessie wordt afgewisseld met personality oefeningen, mantra’s of een meditatie
  • Dare to Grow heeft veel Mediatraining in zich. Indien er nog persoonlijke blokkades zijn, lossen we die terplekke op.
  • Elke sessie sluit je af met een pitch voor de groep met als doel: opfrissen public speaking skills, spiegel voor elkaar, doelen presenteren. Dit helpt jou je doelen te realiseren.
  • We worden iedere dag verwend met heerlijk en gezond eten.

Kleine groepen

Persoonlijk en betrokken. Dat is hoe wij werken. Geen grote zalen, maar kleine groepen van 10 personen. Het is bijna 1-op-1. De groepsgrootte is precies groot genoeg om met elkaar te sparren en ook van elkaar te leren. Het is een groep gelijkgestemden mensen die op een vergelijkbare manier in ‘life & business’ staan als jij. Daar kun jij je successen mee delen en altijd op terugvallen mocht dat tussen de sessies door nodig zijn.

Ja, ik maak gebruik van Black Friday Cashflow Aanbieding en bespaar 900 euro

Ik heb een vraag over het Next Level Program