27 maart tot en met 1 april  2019 = VOL
3 tot en met 7 april NU te boeken

Wat je ook zoekt, het begint bij jezelf

Jij kunt bereiken wat je wilt. Heb jij vragen als:

 • Hoe benut ik mijn maximale potentieel, zowel persoonlijk als financieel?
 • Hoe maak ik impact en inspireer ik de juiste mensen?
 • Hoe krijg ik mensen met me mee?

Begrijp je dat dit niet lukt als jij…

 • jezelf voorbij blijft lopen
 • alle ballen in de lucht probeert te houden
 • nog meer uren probeert te maken

Maar door…

 • een positieve mindset die kansen creëert
 • presentatietechnieken voor een sterke indruk
 • communicatie op basis van zelfvertrouwen en inlevingsvermogen

Kortom… door eerst terug te gaan naar JEZELF.
Terug naar binnen. Want alleen dáár ligt jouw sleutel tot groei.

Lorraine Vesterink kan je daar als geen ander bij helpen. En waar kun je jezelf beter ontwikkelen dan op Ibiza. In alle rust. In de zon. Met heerlijk eten. Samen met gelijkgestemde ambitieuze mensen. Omgeven door magische natuur. Wat wil je als ondernemer nog meer? Ga ook mee naar Ibiza. Gun jezelf deze onvergetelijke reis. De reis naar jezelf!

De Retreat op Ibiza gaat over… jou.

Over jouw missie, mindset, je communicatie je presentatie & jouw business.

Je krijgt persoonlijke coaching en oefeningen in kleine groepen. Er is een goede combinatie tussen soft skills en hard skills ins een open, ontspannen en vertrouwelijke sfeer. Je leer onder andere

 • hoe je handige gedachten affirmeert om maximaal te groeien
 • hoe je zakelijk de successen boekt die je wilt
 • met welke presentatietechnieken jij impact maakt en mensen overtuigt.

Het geheim zit in jezelf. Tijdens de masterclass wordt dát deel in jou naar boven gehaald. Het is een mentale metamorfose in een zeer korte tijd. Je opent deuren, bewandelt nieuwe paden en boekt resultaten. Je bereikt je doelen op het gebied van persoonlijke groei, zakelijk succes of misschien wel de perfecte liefde. Kortom, dé powerboost om je doelen te bereiken.

Voel je dat het jouw tijd is om te groeien?
Om naar hogere hoogtes te vliegen?
Vol zelfvertrouwen, geluk & balans? Lees dan verder…

De Unieke Ondernemer Academie geeft masterclasses waar we niet teveel praten, maar vooral DOEN. Je ervaart en leert dingen die écht werken. Je past dingen toe. Implementatie is de sleutel tot succes. Jij transformeert. Daardoor verandert je business. En je leven.

Eerdere deelnemers zeggen over de Retreat:

 • ‘Ik kan nu mijn boodschap met impact overbrengen door de mediatraining, zowel 1-op-1, voor een groep als op video.’
 • ‘Ik heb mijn doelen weer helder en heb belangrijke keuzes gemaakt en direct bij terugkomst uitgevoerd.’
 • ‘Ik heb zelfvertrouwen gekregen en mijn authentieke zelf gevonden.’
 • ‘Ik heb blokkades weggewerkt zodat ik nu kan doorgroeien.’
 • ‘Ik heb ruimte gemaakt voor ME Time en dingen die wel werken.’
 • ‘Ik heb een omzet groei van 30% door de marketingstrategie en nieuwe energie.’
 • ‘Ik vond het een grensverleggende ervaring door de holistische aanpak.’
 • ‘Mijn presentaties zijn 100% andere en hebben grote impact.’

We trainen de top

De Unieke Ondernemer Adacamy traint ruim 11 jaar toppers uit het bankwezen, het onderwijs, de advocatuur en de beauty & gezondheidsbranche.

We weten precies wat jij nodig hebt en waar je tegen aanloopt als vakgerichte ondernemer.

Ben jij nog niet mee geweest? Of wil je voor de tweede of derde keer mee? Dan is dit jouw moment!

De Masterclass was tweemaal te zien op RTL 4. Klik hier voor een impressie.

Programma 

In het retreat zijn er 3 dagen met masterclasses voor persoonlijke ontwikkeling, krachtige communicatie en zakelijk succes. 

Dag 1 Amsterdam – Ibiza
Je vertrekt samen met jouw groep eind ochtend naar Ibiza. Je wordt direct na aankomst ontvangen met een welkomstdrankje op het strand. Daarna is er free time om een hapje te gaan eten.

Dag 2 – Persoonlijke Groei  
Wat wil je nou echt? Wat is jouw unieke talent? Je krijgt focus, balans en zelfvertrouwen.

Dag 3 – Sterke communicatie & presentatie
Hoe communiceer jij? Hoe zorg je dat je jezelf en je bedrijf verkoopt? Hoe gebruik jij jouw stem en houding om je boodschap over te brengen?

Dag 4 – Zakelijk succes 
Hoe maak je jezelf en jouw bedrijf goed zichtbaar? Hoe benut je jouw potentieel? Op welke doelgroep focus je? Wat kun je doen om je inkomen te verdubbelen? Deze dag sluiten we af met een gezamenlijk diner in de villa.

Dag 5 – Ibiza – Amsterdam
Lekker uitslapen, het eiland bewonderen. Vol energie vertrekken we einde van de middag naar huis met het implementatieplan.

 

Is de lawyers en finance retreat voor jou bestemd?

Hou jij van persoonlijk en betrokken? Zodat je werkelijk gezien wordt voor wie je bent en een groeispurt maakt? Je krijgt veel persoonlijke aandacht, omdat we met een kleine groep werken van 10 topondernemers.

We hebben deze Retreat in eerste instantie exclusief voor de top van de beauty & healthbranche opgezet. We krijgen steeds meer aanvragen uit andere branches zoals advocatuur en het bankwezen. Daarom hebben we nu speciaal de lawyers & finance retreat opgezet. Speciaal voor advocaten, bewindvoerders en financieel experts.

Voel jij je aangetrokken tot de lawyers & finance retreat, neem dan contact op of deze retreat ook iets voor jou is.

Ervaren trainers

Hoofdtrainer en initiator Lorraine Vesterink
Lorraine Vesterink is oprichter van De Unieke Ondernemer Academie en ontwikkelde zelf de masterclasses voor deze retreat. De methodes staan beschreven in haar boeken over mindfulness en ondernemerschap waarvan ze er ruim 90.000 verkocht. Ze is zelf het levende bewijs dat je kunt groeien, als je maar durft.

– Ze spreekt voor groepen van 6 tot 500 mensen
– Ze is auteur van 9 ondernemersboeken, waarvan 3 bestsellers en columnist bij het AD
– Ze presenteerde voor RTL4 en RTL 5.
– Ze is gecertificeerd business en spiritueel trainer. Ze volgde opleidingen in Nederland en Amerika. Ze haalde onder andere haar didactische aantekening bij de Hogeschool Fontys en is NLP, Reiki en MatriX master.
– Ze heeft lesmethodes voor ondernemerschap ontwikkeld voor het MBO en HBO.
– Lorraine was 4 jaar lang jurylid bij de Beautyaward en is influencer bij diverse vakbladen.

De beste experts laat Lorraine invliegen om aan te vullen voor het beste resultaat voor jou.

Mediatrainer Anne Boermans
Anne Boermans geeft het onderdeel presenteren. Sinds 2011 geeft Anne public speaking trainingen samen met Lorraine voor ondernemers. Als geen ander kan hij jouw stem en houding analyseren zodat jij maximaal impact maakt.

– Hij behoort tot de beste communicatie- en mediatrainers van Nederland.
– Hij heeft ruim 40 jaar ervaring met het trainen van woordvoerder en bekende Nederlanders.
– Diverse media als FD, Parool en de VARA publiceren zijn columns. Hierin analyseert hij presentaties van onder andere Obama, Neelie Kroes en Máxima.

Senior coaches en privé koks Diana de Winter & Inge Out
Diana de Winter is senior Business Coach bij De Unieke Ondernemer en regelt financieringen voor onze klanten. Dit doen we onder andere door het ondernemingsplan en haalbaarheidsonderzoek te schrijven. Ze zelf ook ondernemer. Diana is half Italiaans en heeft een eigen restaurant, La Tavolata in Rotterdam.

Inge Out is auteur van Teffilicious en gecertificeerd NLP coach. Diana en Inge oud-masterclass deelnemers. Ze weten precies wat jij doormaakt. Ze gaan niet alleen vanwege hun kennis van ondernemerschap en NLP, maar ook vanwege hun kooktalent.
Ze verzorgen overheerlijk gezonde Mediterrane gerechten.

Tijdens de masterclass kun je ook sparren met deze twee topcoaches zodat je zeker weet dat ook al je persoonlijke vragen aan bod komen.

Locatie

We zitten in een geweldige vrijstaande villa met zwembad en uitzicht op zee. Op Ibiza!
De villa ligt slechts 15 minuten van het vliegveld in een luxe wijk vlakbij Es Cubelles en St. Josep.
Dit is het Zuiden van Ibiza en behoort tot de mooiste plekken van het eiland waaronder de magische berg Es Vedra waar je ook de energie van gaat ervaren.

De unieke locatie, rustieke omgeving en het lekkere eten dragen bij aan optimaal leren én genieten. Doordat je écht even weg van huis en je bedrijf bent, is het effect extra groot.

Investering

Deze investering in jezelf en jouw bedrijf bedraagt 2.700 exclusief btw en vliegticket. Dit bedrag is inclusief verblijf, ontbijt, lunch, tussendoortjes, 1 gezamenlijk diner en het lesmateriaal. Ook het vervoer op het eiland wordt geregeld en is inbegrepen.

Elke ondernemer hoort de Masterclass te volgen! Een geweldige ervaring waardoor ik het beste uit mijzelf en mijn bedrijf heb gehaald.

Net terug van een hele bijzondere ervaring :
Mijn masterclass van de Unieke ondernemer op Ibiza . Wat was het mooi , heel uniek en zeer de moeite waard !
Het ontmoeten van allemaal mooie mensen en een vracht aan goede ideeën en inspiratie om een nog succesvollere zaak te kunnen voeren . Kortom ik zou het iedereen aanraden , hier wordt je pas echt blij van .

Mijn bedrijf staat en is klaar om te groeien. De Masterclass Ondernemerschap in Nice was voor mij een eye-opener. Het was een boost voor mijn bedrijf. En… ik ga vanaf nu meer tijd voor mezelf nemen. Want ook dat is nodig zodat ik de groei van mijn bedrijf aankan.

Voor mij was de Masterclass zeer inspirerend. Ik voelde me thuis met de collega’s om me heen. Normaal stel ik mij nooit zo kwetsbaar op. Dit is wel wat ik nu nodig had om mijn groei die ik voor het moederschap had weer op te pakken. Ik was op zoek naar de oude Mireille en die heb ik gevonden. De oefeningen heb ik niet onthouden. Daarom ben ik blij dat we die als Masterclass deelnemer op video krijgen.

Door de Masterclass Ondernemerschap heb ik nu veel meer focus. Van alle producten die wij aanbieden in de webshop wil ik een video instructie maken voor mijn klanten. Daarom heb ik extra veel gehad aan de public speaking skills die we geleerd hebben. Ik let meer op mijn houding en ben veel bewuster geworden over mijn spreektaal. Het was leerzaam om mijzelf terug te zien en te horen op video. Mijn algemene beoordeling voor de Masterclass is een 10,0. Ik heb de Masterclass aanbevolen bij anderen. En dat zal ik zeker blijven doen.

Ik heb heel veel geleerd, van Lorraine als hoofdtrainer. En ook van de collega’s die mee waren. Heerlijk dat ik mijn passie voor reizen, mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling in deze masterclass kon combineren. Nagenoeg alle inhoudelijke onderdelen beoordeel ik met een 9,0. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. En ik heb weer nieuwe ideeën om uit te voeren. De stemtechnieken die ik heb geleerd zijn een openbaring. Nu de kunst om veel te oefenen zodat ik het blijf toepassen.

Wat een ervaring en beleving was de Masterclass die ik heb gevolgd in Nice! Om met 12 top ondernemers samen vijf dagen lang in een huis te zitten met een fantastisch uitzicht en de ruimte te hebben om toch intiem maar ook vol passie te sparren en te praten over het vak en getraind te worden door Lorraine en haar team was uitmuntend. Ik heb heel veel over mezelf geleerd wat van grote waarde is, daarnaast was de groep ontzettend fijn, dit maakt mijn manier van ondernemen nu meer dan leuk! Ik voel me gesteund en geïnspireerd door iedereen die er was en nog steeds is er volop contact. Heerlijk om zo’n prachtige mensen te ontmoeten in een sfeer die subliem was. Voor mij is het een ervaring in persoonlijke groei geweest die zijn weerslag op mijn ondernemerschap gaat hebben. Want ik ga aan de slag met alle tips en de personality oefeningen en ben benieuwd waar het me gaat brengen! Hoe waarschijnlijk is het, op een schaal van 1 tot 10, dat ik de deelname aan de Masterclass aan anderen ga aanbevelen? Dat is voor mij een dikke 9!

Warme groet,
Eigenaresse Bt Didi, oog voor U en uw huid

Rebecca

Lorraine is een sprankelende vrouw die met veel passie voor haar vak, anderen kan bewegen en inspireren de juiste stappen te maken die jou dichter bij je doelen brengen. In een woord: Lorraine je bent een top vrouw. Een met charisma! Ik hoop nog lang van je te horen en te mogen leren!

27 maart t/m 1 april 2019 – VOL
31 oktober t/m 4 november 2019 is NU te boeken.