6 daagse Retreat Ibiza – 3-8 Oktober 2018

Terug naar jezelf

Weet jij dat er meer in jou zit?
Wil jij impact maken? Mensen empoweren?
Wil jij genoeg geld verdienen met jouw zielsmissie?

En begrijp je dat dit niet lukt als jij…

  • Jezelf voorbij loopt
  • Alle ballen in de lucht probeert te houden
  • Nog meer uren probeert te maken

Maar door…
Terugkeer naar liefde. Door terug te gaan naar JEZELF!

Geloof jij net als ik?
– Dat er meer is tussen hemel en aarde?
– Dat je gebruik kunt maken van de universele energie
– Dat je het allerbeste verdient?

Als dit bij jou resoneert dan nodig ik je graag uit voor een Life & Business Retreat. Dat kan bij mij met 4 personen in het boomstammenhuis in de Soesterduinen. Of met tien ondernemers op Ibiza. Waar je ook voor kiest… Nederland of Ibiza… Het is een stukje hemel op aarde, want je vind jezelf terug. Dat garandeer ik!

Ik ben een ervaren en gecertificeerd trainer/coach en bestseller van meerdere Life & Business boeken. Mensen noemen de retreats Goddelijk, bevrijdend en verhelderend. Tegelijkertijd vinden ze het heel praktisch en no-nonsense. Het zet ze aan tot actie. Daardoor is het life changing. De start van hun nieuwe leven na soms een moeilijke periode.

Programma 

Dit keer geen 5, maar wel 6 dagen waarvan 3 dagen met masterclasses waarin je in een pressure cooker zit. Er zijn twee reisdagen die aangenaam worden door een groot deel op Ibiza te zijn. Plus een extra vakantiedag! Kortom: Een rollercoaster van drie intensieve dagen met persoonlijke coaching en training.

Dag 1 Amsterdam – Ibiza
Je vertrekt samen met jouw groep eind ochtend naar Ibiza. Je wordt direct na aankomst ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna is er free time om een hapje te gaan eten.

Dag 2 – Persoonlijke Groei  
Wie ben jij? Wat is jouw unieke talent? Wat wil je? Voor meer focus, balans en zelfvertrouwen.

Dag 3 – Keuzes en krachtige communicatie 
Hoe communiceer jij? Hoe zorg je dat je jezelf en je beautysalon verkoopt? Hoe gebruik jij jouw stem en houding om je boodschap over te brengen? Op welke doelgroep focus je? Wat kun je doen om je inkomen te verdubbelen?

Dag 4 – Free time

Dag 5 – Zakelijk succes 
Hoe maak je jezelf en jouw beautysalon goed zichtbaar? Hoe verkoop je jezelf en je beautysalon? Hoe benut je jouw potentieel? Deze dag sluiten we af met een gezamenlijk diner in de villa.

Dag 6 – Ibiza – Amsterdam
Vol energie in de middag naar huis met het implementatieplan.

 

Is dit retreat voor jou?

Hou jij van persoonlijk en betrokken? Zodat je je niet kunt verstoppen, maar werkelijk een groeispurt maakt? Je krijgt veel aandacht, omdat we met een kleine groep werken van 10 topondernemers.
We hebben deze Masterclass Retreat speciaal voor de beautybranche opgezet, maar we krijgen zoveel aanvraag vanuit andere branches, dat we dit retreat nu ook voor anderen openstellen.

Ervaren trainers

Hoofdtrainer en initiator
Lorraine Vesterink is oprichter van De Unieke Ondernemer en ontwikkelde deze retreat met masterclasses.
Ze combineert haar kennis, ervaring en methodes op haar unieke, holistische en pragmatische wijze. Zij kan je ondernemerschap als geen ander bijbrengen. Ze is zelf het levende bewijs dat je kunt groeien, als je maar durft.

– Lorraine was 4 jaar lang jurylid bij de Beautyaward en is inpirator bij Kosmetiek.
– Ze spreekt voor groepen van 6 tot 500 mensen
– Ze is auteur van 9 ondernemersboeken, en columnist bij het AD
– Ze is regelmatig op RTL4 als oprichter van De Unieke Ondernemer.
– Ze is gecertificeerd business en spiritueel trainer. Ze haalde haar didactische aantekening bij de Hogeschool Fontys en ze is NLP, Reiki en MatriX gecertificeerd.
– Ze heeft lesmethodes voor ondernemerschap ontwikkeld die gebruikt worden in het MBO en HBO.

Mediatrainer
Anne Boermans geeft het onderdeel presenteren.
Hij is een van de beste communicatie- en mediatrainers van Nederland.
Sinds 2011 geeft Anne public speaking trainingen met Lorraine.
Anne traint ruim 30 jaar woordvoerders en bekende Nederlanders.
Diverse media als FD, Parool en de VARA publiceren zijn columns.
Hierin analyseert hij presentaties van onder andere Obama, Neelie Kroes en Máxima.
Als geen ander kan hij jouw stem en houding analyseren zodat jij maximaal impact maakt.

Senior coaches
In de masterclass kun je ook al je persoonlijke vragen stellen aan een senior business coach.
Zo groei je niet alleen zelf, maar ook je bedrijf.

Locatie

We zitten in een geweldige vrijstaande villa met zwembad en uitzicht op zee. Op Ibiza!
De villa ligt slechts 15 minuten van het vliegveld in een luxe wijk vlakbij Es Cubelles en St. Josep.
Dit is het Zuiden van Ibiza en behoort tot de mooiste plekken van het eiland waaronder de magische berg Es Vedra waar je ook de energie van gaat ervaren.

Investering

Deze investering in jezelf en jouw bedrijf kost € 2.250 exclusief btw. Dit is inclusief verblijf, ontbijt, lunch, drankjes tussendoor, 1 gezamenlijk diner en het lesmateriaal. Plus het vervoer op het eiland.

Elke ondernemer hoort de Masterclass te volgen! Een geweldige ervaring waardoor ik het beste uit mijzelf en mijn bedrijf heb gehaald.

Marijke DikkerboomEigenaresse Beautysalon Marijke

Net terug van een hele bijzondere ervaring :
Mijn masterclass van de Unieke ondernemer op Ibiza . Wat was het mooi , heel uniek en zeer de moeite waard !
Het ontmoeten van allemaal mooie mensen en een vracht aan goede ideeën en inspiratie om een nog succesvollere zaak te kunnen voeren . Kortom ik zou het iedereen aanraden , hier wordt je pas echt blij van .

Angelique HamelinkEigenaar bij Angelique Beautycare

Mijn bedrijf staat en is klaar om te groeien. De Masterclass Ondernemerschap in Nice was voor mij een eye-opener. Het was een boost voor mijn bedrijf. En… ik ga vanaf nu meer tijd voor mezelf nemen. Want ook dat is nodig zodat ik de groei van mijn bedrijf aankan.

Maudy VossenOprichter Maudy Vossen Huidinstituut

Voor mij was de Masterclass zeer inspirerend. Ik voelde me thuis met de collega’s om me heen. Normaal stel ik mij nooit zo kwetsbaar op. Dit is wel wat ik nu nodig had om mijn groei die ik voor het moederschap had weer op te pakken. Ik was op zoek naar de oude Mireille en die heb ik gevonden. De oefeningen heb ik niet onthouden. Daarom ben ik blij dat we die als Masterclass deelnemer op video krijgen.

Mireille HogenhuisWinnaar Beautyaward - Eigenaresse Pure Beuaty Care

Door de Masterclass Ondernemerschap heb ik nu veel meer focus. Van alle producten die wij aanbieden in de webshop wil ik een video instructie maken voor mijn klanten. Daarom heb ik extra veel gehad aan de public speaking skills die we geleerd hebben. Ik let meer op mijn houding en ben veel bewuster geworden over mijn spreektaal. Het was leerzaam om mijzelf terug te zien en te horen op video. Mijn algemene beoordeling voor de Masterclass is een 10,0. Ik heb de Masterclass aanbevolen bij anderen. En dat zal ik zeker blijven doen.

Maaike HelmondEigenaar huidinstituut en sapbar Vannu

Ik heb heel veel geleerd, van Lorraine als hoofdtrainer. En ook van de collega’s die mee waren. Heerlijk dat ik mijn passie voor reizen, mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling in deze masterclass kon combineren. Nagenoeg alle inhoudelijke onderdelen beoordeel ik met een 9,0. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. En ik heb weer nieuwe ideeën om uit te voeren. De stemtechnieken die ik heb geleerd zijn een openbaring. Nu de kunst om veel te oefenen zodat ik het blijf toepassen.

Lillian NelissenDirecteur Puur Huid

Wat een ervaring en beleving was de Masterclass die ik heb gevolgd in Nice! Om met 12 top ondernemers samen vijf dagen lang in een huis te zitten met een fantastisch uitzicht en de ruimte te hebben om toch intiem maar ook vol passie te sparren en te praten over het vak en getraind te worden door Lorraine en haar team was uitmuntend. Ik heb heel veel over mezelf geleerd wat van grote waarde is, daarnaast was de groep ontzettend fijn, dit maakt mijn manier van ondernemen nu meer dan leuk! Ik voel me gesteund en geïnspireerd door iedereen die er was en nog steeds is er volop contact. Heerlijk om zo’n prachtige mensen te ontmoeten in een sfeer die subliem was. Voor mij is het een ervaring in persoonlijke groei geweest die zijn weerslag op mijn ondernemerschap gaat hebben. Want ik ga aan de slag met alle tips en de personality oefeningen en ben benieuwd waar het me gaat brengen! Hoe waarschijnlijk is het, op een schaal van 1 tot 10, dat ik de deelname aan de Masterclass aan anderen ga aanbevelen? Dat is voor mij een dikke 9!

Warme groet,
Eigenaresse Bt Didi, oog voor U en uw huid

Didi van de GraafEigenaresse Bt Didi in Nistelrode

Lorraine is een sprankelende vrouw die met veel passie voor haar vak, anderen kan bewegen en inspireren de juiste stappen te maken die jou dichter bij je doelen brengen. In een woord: Lorraine je bent een top vrouw. Een met charisma! Ik hoop nog lang van je te horen en te mogen leren!

Rebecca LangmairEigenaresse New Skin Clinics

Ben jij ondernemend, gepassioneerd en ready to rock your life? Dan wij helpen we je graag groeien naar ongekende successen.

Boek direct je ticket voor de Masterclass Retreat op Ibiza.