5 daagse Masterclass – April 2018  = UITVERKOCHT!

6 daagse Masterclass – 3-8 Oktober 2018

Het begint met een positieve mindset

Mensen die doelen stellen en zichzelf blijven ontwikkelen, zijn gelukkiger.
Geluk ontstaat door groei. Zowel van jouw beautysalon als van jezelf.
Je groeit door het aanleren van nieuw gedrag en nieuwe gewoonten.
Ander gedrag begint bij een positieve mindset.

  • De Masterclass richt zich op het ontwikkelen van jouw ondernemerschap zodat je meer geluk, balans en inkomen creëert.
  • Ben jij ambitieus en positief ingesteld? Heb jij het gevoel dat er meer in jou en jouw salon zit? Of wil je (nog) meer omzet?
  • Tijdens deze intensieve en betrokken masterclass leren we jou je maximale potentieel te benutten.
    Zowel persoonlijk, spiritueel als zakelijk.

Tijdens de Masterclass op Ibiza is Lorraine Vesterink jouw business en spiritueel coach. Groei gegarandeerd!

Het deelnemercijfer voor de masterclasses varieert van 8,3 tot 10,00
Ervaar het zelf en geef je ook op voor deze exclusieve Masterclass op Ibiza.

Programma masterclass

Dit keer geen 5, maar wel 6 dagen waarvan 3 Masterclass dagen waarin je in een pressure cooker zit. Er zijn twee reisdagen die aangenaam worden door een groot deel op Ibiza te zijn. Plus een extra vakantiedag!
Een rollercoaster van drie intensieve dagen met persoonlijke coaching en training.

Dag 1 Amsterdam – Ibiza
Je vertrekt samen met jouw groep eind ochtend naar Ibiza. Je wordt direct na aankomst ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna is er free time om een hapje te gaan eten.

Dag 2 – Persoonlijke Groei  
Wie ben jij? Wat is jouw unieke talent? Wat wil je? Voor meer focus, balans en zelfvertrouwen.

Dag 3 – Keuzes en krachtige communicatie 
Hoe communiceer jij? Hoe zorg je dat je jezelf en je beautysalon verkoopt? Hoe gebruik jij jouw stem en houding om je boodschap over te brengen? Op welke doelgroep focus je? Wat kun je doen om je inkomen te verdubbelen?

Dag 4 – Free time

Dag 5 – Zakelijk succes 
Hoe maak je jezelf en jouw beautysalon goed zichtbaar? Hoe verkoop je jezelf en je beautysalon? Hoe benut je jouw potentieel? Deze dag sluiten we af met een gezamenlijk diner in de villa.

Dag 6 – Ibiza – Amsterdam
Vol energie in de middag naar huis met het implementatieplan.


Groep van beauty professionals

Persoonlijk en betrokken. Dat is hoe wij werken.
Je kunt je niet verstoppen. Je komt veel aan bod, omdat we met zeer kleine groepen werken van 10 topondernemers.
Daardoor maak je een groeispurt.

Ervaren trainers

Hoofdtrainer
Lorraine Vesterink is oprichter van De Unieke Ondernemer en ontwikkelde de masterclass.
In de Masterclass combineert ze haar kennis, ervaring en methodes op haar unieke, holistische en pragmatische wijze. Zij kan je ondernemerschap als geen ander bijbrengen. Ze is zelf het levende bewijs dat je kunt groeien, als je maar durft.

– Lorraine was 4 jaar lang jurylid bij de Beautyaward en is inpirator bij Kosmetiek.
– Ze spreekt voor groepen van 6 tot 500 mensen
– Ze is auteur van 9 ondernemersboeken, en columnist bij het AD
– Ze is regelmatig op RTL4 als oprichter van De Unieke Ondernemer.
– Ze is gecertificeerd business en spiritueel trainer. Ze haalde haar didactische aantekening bij de Hogeschool Fontys en ze is NLP, Reiki en MatriX gecertificeerd.
– Ze heeft lesmethodes voor ondernemerschap ontwikkeld die gebruikt worden in het MBO en HBO.

Mediatrainer
Anne Boermans geeft het onderdeel presenteren.
Hij is een van de beste communicatie- en mediatrainers van Nederland.
Sinds zes jaar geeft Anne public speaking trainingen met Lorraine.
Anne traint ruim 30 jaar woordvoerders en bekende Nederlanders.
Diverse media als FD, Parool en de VARA publiceren zijn columns.
Hierin analyseert hij presentaties van onder andere Obama, Neelie Kroes en Máxima.

Senior coaches
In de masterclass zit ook de ondernemersgame.
Dat is een methode die je inzicht geeft in nieuwe verdienmodellen en groeistrategieën.
Tijdens de ondernemersgame krijg je advies van een van onze senior ondernemerscoaches.

Locatie

We zitten in een geweldige vrijstaande villa met zwembad en uitzicht op zee. Op Ibiza! Het ligt slechts 15 minuten van het vliegveld in een luxe wijk vlakbij Es Cubelles en St. Josep. Dit is het Zuiden van Ibiza en behoort tot de mooiste plekken van het eiland waaronder de magische berg Es Vedra die we ook gaan bezoeken tijdens de Masterclass!

Investering

Deze investering in jezelf en jouw bedrijf kost € 2.250 exclusief btw. Dit is inclusief verblijf, ontbijt, lunch, drankjes tussendoor, 1 gezamenlijk diner en het lesmateriaal. Plus het vervoer! Er worden twee ruime auto’s geregeld voor 10 personen.

Marijke Dikkerboom

Elke ondernemer hoort de Masterclass te volgen! Een geweldige ervaring waardoor ik het beste uit mijzelf en mijn bedrijf heb gehaald.

Marijke DikkerboomEigenaresse Beautysalon Marijke
Angelique Hamelink

Net terug van een hele bijzondere ervaring :
Mijn masterclass van de Unieke ondernemer op Ibiza . Wat was het mooi , heel uniek en zeer de moeite waard !
Het ontmoeten van allemaal mooie mensen en een vracht aan goede ideeën en inspiratie om een nog succesvollere zaak te kunnen voeren . Kortom ik zou het iedereen aanraden , hier wordt je pas echt blij van .

Angelique HamelinkEigenaar bij Angelique Beautycare
Maudy Vossen

Mijn bedrijf staat en is klaar om te groeien. De Masterclass Ondernemerschap in Nice was voor mij een eye-opener. Het was een boost voor mijn bedrijf. En… ik ga vanaf nu meer tijd voor mezelf nemen. Want ook dat is nodig zodat ik de groei van mijn bedrijf aankan.

Maudy VossenOprichter Maudy Vossen Huidinstituut
Mireille Hogenhuis

Voor mij was de Masterclass zeer inspirerend. Ik voelde me thuis met de collega’s om me heen. Normaal stel ik mij nooit zo kwetsbaar op. Dit is wel wat ik nu nodig had om mijn groei die ik voor het moederschap had weer op te pakken. Ik was op zoek naar de oude Mireille en die heb ik gevonden. De oefeningen heb ik niet onthouden. Daarom ben ik blij dat we die als Masterclass deelnemer op video krijgen.

Mireille HogenhuisWinnaar Beautyaward - Eigenaresse Pure Beuaty Care
Maaike Helmond

Door de Masterclass Ondernemerschap heb ik nu veel meer focus. Van alle producten die wij aanbieden in de webshop wil ik een video instructie maken voor mijn klanten. Daarom heb ik extra veel gehad aan de public speaking skills die we geleerd hebben. Ik let meer op mijn houding en ben veel bewuster geworden over mijn spreektaal. Het was leerzaam om mijzelf terug te zien en te horen op video. Mijn algemene beoordeling voor de Masterclass is een 10,0. Ik heb de Masterclass aanbevolen bij anderen. En dat zal ik zeker blijven doen.

Maaike HelmondEigenaar huidinstituut en sapbar Vannu
Lillian Nelissen

Ik heb heel veel geleerd, van Lorraine als hoofdtrainer. En ook van de collega’s die mee waren. Heerlijk dat ik mijn passie voor reizen, mijn bedrijf en persoonlijke ontwikkeling in deze masterclass kon combineren. Nagenoeg alle inhoudelijke onderdelen beoordeel ik met een 9,0. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. En ik heb weer nieuwe ideeën om uit te voeren. De stemtechnieken die ik heb geleerd zijn een openbaring. Nu de kunst om veel te oefenen zodat ik het blijf toepassen.

Lillian NelissenDirecteur Puur Huid
Didi van de Graaf

Wat een ervaring en beleving was de Masterclass die ik heb gevolgd in Nice! Om met 12 top ondernemers samen vijf dagen lang in een huis te zitten met een fantastisch uitzicht en de ruimte te hebben om toch intiem maar ook vol passie te sparren en te praten over het vak en getraind te worden door Lorraine en haar team was uitmuntend. Ik heb heel veel over mezelf geleerd wat van grote waarde is, daarnaast was de groep ontzettend fijn, dit maakt mijn manier van ondernemen nu meer dan leuk! Ik voel me gesteund en geïnspireerd door iedereen die er was en nog steeds is er volop contact. Heerlijk om zo’n prachtige mensen te ontmoeten in een sfeer die subliem was. Voor mij is het een ervaring in persoonlijke groei geweest die zijn weerslag op mijn ondernemerschap gaat hebben. Want ik ga aan de slag met alle tips en de personality oefeningen en ben benieuwd waar het me gaat brengen! Hoe waarschijnlijk is het, op een schaal van 1 tot 10, dat ik de deelname aan de Masterclass aan anderen ga aanbevelen? Dat is voor mij een dikke 9!

Warme groet,
Eigenaresse Bt Didi, oog voor U en uw huid

Didi van de GraafEigenaresse Bt Didi in Nistelrode
Rebecca Langmair

Lorraine is een sprankelende vrouw die met veel passie voor haar vak, anderen kan bewegen en inspireren de juiste stappen te maken die jou dichter bij je doelen brengen. In een woord: Lorraine je bent een top vrouw. Een met charisma! Ik hoop nog lang van je te horen en te mogen leren!

Rebecca LangmairEigenaresse New Skin Clinics

Ben jij de ondernemende beautyprofessional die wil groeien? Zowel zakelijk als privé? Dan wij helpen we je graag groeien naar ongekende successen.

Boek direct je ticket voor de Masterclass op Ibiza.