LIFE & BUSINESS SCHOOL

Online classes – Lorraine Vesterink

Leven en ondernemen vanuit liefde

Als je de classes volgt GARANDEERT Lorraine voor 100% dat je:

 • je missie versterkt
 • richting krijgt waar je heen wilt
 • in een flow komt en geïnspireerd blijft

Wat gaan we doen?

LIFE: Mind | Body | Soul | Home | Relations | Work

 1. Mind: De juiste mindset, leven vanuit liefde in plaats van angst, relaxed voelen.
 2. Body: Gezond lijf door eten, drinken, beweging, slaap en essentiële oliën.
 3. Home: Opgeruimd en fijn huis versterkt je rust en vrijheid
 4. Relations: Relatie(s) die ondersteunend is/zijn aan jouw missie en levenswijze
 5. Work: Flow, talent, geld

BUSINESS: Ondernemers skills | Public Speaking | Finance

 1. Ondernemers skills: Marketing, Filmen & monteren, Leadership
 2. Public Speaking: Presenteren voor groepen, video en media
 3. Finance: Verdienmodel, Financiering

Zoals je ziet zijn meer onderwerpen ‘LIFE’ gerelateerd. Als je je ‘LIFE’ op orde hebt, groeit je ‘BUSINESS’ vanzelf. Persoonlijke groei is de basis voor zakelijk succes.

1-op-1 met Lorraine gevoel

Toptrainer Lorraine Vesterink is onder andere bekend van haar boeken, tv en columns. Na haar carrière in het bankwezen en onderwijs richtte ze in 2007 De Unieke Ondernemer op. De startmotor voor meer geluk, groei & geld.

Lorraine is gecertificeerd Life, Mind & Business Coach. Ze leeft haar zielsmissie, zit goed in haar vel en woont op plekken waar ze altijd vakantiegevoel heeft. Ze kiest voor een liefdevolle relatie met haarzelf om vanuit liefde haar leven met een levenspartner te delen en ze verdient al ruim 11 jaar haar inkomen (veelal passive income) door met veel plezier te doen wat veel plezier geeft.

Ze heeft mogen leren van de beste coaches. Het geheim wil ze niet voor zich zelf houden, maar met zoveel mogelijk mensen delen die ook willen leven en ondernemen vanuit liefde. Door het schijnen van je innerlijke licht.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Life & Business school?
Voor ondernemers of mensen die ondernemer willen worden. Onze deelnemers zijn positief ingestelde ondernemers die het maximale uit hun leven en business willen halen. Je zit in een kleine groep van maximaal 10 mensen. Als je het als waardevol ervaart, kun je net zolang meedoen als je wilt. In een flow blijven, gaat niet vanzelf…

Wanneer zijn de online classes?
De lessen zijn elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 à 21.15 uur. Afhankelijk van het aantal vragen tijdens de les. Vooralsnog is het alleen op dinsdagavond. In de toekomst kan er ook een extra class ingepland worden op een ander tijdstip. Mail gerust je voorkeurstijdstip. Als meer mensen datzelfde tijdstip kiezen, dan kan het maar zo zijn, dat dit in de toekomst wordt ingevoerd.

Kan ik de online class ook later terugkijken?
Ja, dat kan. Kun je een keertje niet, dan kun je als deelnemer de les terug kijken. Al het lesmateriaal blijft voor jou als deelnemer oneindig beschikbaar. Dit maakt de online school zo waardevol. Het idee is dat je in een flow blijft. Dat doe je door wekelijks de lessen te volgen.

Wat kost het?
Vanaf april kun je als ‘early adapter’ instappen voor € 49,00 ex btw per vier weken. Het is slim om meteen in te stappen, omdat de prijs oploopt voor als je later in het jaar instapt. Een losse les kost 20,00 euro.
Life & Business school is qua prijs/kwaliteit verhouding de allerbeste investering die je kunt doen. Om je een indicatie te geven… De tarieven voor 1-op-1 VIP coaching variëren van € 6.000 tot € 12.000 per jaar. Dit maakt de Life & Business school een heel laagdrempelig en betaalbaar alternatief. Het leereffect is niet even groot, maar het komt wel een eind in de richting.

Hoe kan ik deelnemen?
Meld je aan via de webshop. Je geeft je op voor 4 weken. Je ontvangt voor aanvang van de les jouw inloggegevens. Wil je eerst een enkele losse les, mail ons dan even.

Hoe kan ik me voorbereiden?
Zorg dat je op tijd klaar zit, zodat je ontspannen bent om te leren. Je bent LIVE te horen en te zien in de online class. Lorraine gaat persoonlijk in op JOUW Life & Business. Zorg dus ook dat het beeld en het geluid van je mobiel of laptop werkt. Tip: houd pen en papier bij de hand. Zorg dat je iets te drinken vor je zelf hebt klaar staan. Je vragen mag je ook per mail alvast indienen. Dan worden ze tijdens de online class sowieso persoonlijk aan je beantwoord.

Hoe is de Life & Business School ontstaan?

Heel simpel: Er is maar 1 Lorraine en heel veel lieve mensen die weinig tijd hebben, maar wel willen groeien.
Ze kunnen op wekelijkse basis tips, inspiratie en motivatie gebruiken, maar Lorraine heeft slechts 4 plekken voor een VIP jaar traject met 1-op-1 coaching. Wekelijkse 1-op-1 sessies zijn ideaal, maar er is niet voor iedereen plek. Bovendien kan niet iedereen zich zo’n VIP traject veroorloven. Met de Life & Business school kan Lorraine wekelijks tien mensen helpen en toch het 1-op-1 gevoel geven en leren van de andere deelnemers. Bovendien ervaren we een enorme verbondenheid onderling. Je bent niet meer alleen, maar samen.

Simone Brommet
Dankjewel voor de online class vanavond.
Voelt heel goed hier bij te mogen zijn.
Heel graag ben ik er volgende week weer bij.
Ik hoor je daadkracht en voel je missie voor groei van je deelnemers.
Heel tof. Alvast dank daarvoor.
Simone BrommetCreative styling & content professional
Mark van Alken

Ik vond het ongedwongen, sprankelend en informatief. Ik heb meegeschreven met alle tips! Dankjewel.

Mark van AlkenOndernemerscoach
Kyra Buil

Het was erg fijn! Het zorgt ervoor dat ik mijn missie versterk en daardoor weer weet welke richting ik uit wil. Zodat ik verder kan met mijn dromen verwezenlijken na een lange break. Zo voelt het voor mij. Dankjewel.

Kyra BuilOprichter ByKyra
Dorothy Limburg

Ik ben heel blij met deze les. Zit meteen in een inspirerende flow. Ik vond het enorm spannend dat het zo interactief was, maar die zenuwen smolten al gauw omdat iedereen eerlijk en open is. Doordat de andere deelnemers met vergelijkbare dingen worstelen, werkt het enorm inspirerend. Het hardop denken met Lorraine geeft anderen en ook mezelf weer richting en leidraad in het denkproces. Onbewust steek je er veel van op. Ik kan niet wachten tot volgende week!

Dorothy LimburgOprichter Esthedo

5 GRATIS webinars cadeau

Ben je nieuwsgierig wat je kunt verwachten? Afgelopen maart waren de eerste reeks online classes. Het was helemaal nieuw. De online classes zijn niet terug te kijken, maar je kunt al wel vast eerder gegeven webinars bekijken. Dit heeft een andere insteek dan de online classes, omdat bij de online classes het om JOU draait en niet enkel om het delen van kennis. Je krijgt hiermee wel een beeld van wie Lorraine is en hoe ze werkt. De webinars krijg je alvast kado!

 1. Hoe krijg ik leads met filmpjes
 2. Hoe volg ik mijn eigen structuren
 3. Hoe verdien ik (meer) geld met waar ik gelukkig van wordt
 4. Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, charisma en lef
 5. Hoe ontwikkel ik de juiste mindset

Klik HIER voor de eerste 5 GRATIS webinars.

YES, IK DOE OOK MEE