Impact maken met je boodschap

Als masterclass deelnemer heb jij de afgelopen tijd:

 • jouw missie versterkt
 • richting gekregen waar je heen wilt
 • een flow gekregen en wil je anderen inspireren

En nu?

Ik merk dat onder de masterclass deelnemers een aantal lichtwerkers zitten die klaar zijn om een verschil te maken. De mediatraining met Anne Boermans en mij blijkt echter niet genoeg. Want het is in de praktijk bijna ondoenlijk om dagelijks te trainen. Ik zie daardoor geen of in elk geval te weinig verandering in de manier van presenteren en in het stemgebruik. Daardoor wordt er nog onvoldoende impact gemaakt.

Wat kan je eraan doen?

Vanuit de Life & Business school word je Online Media Classes aangeboden.
Wekelijks wil ik samen met jou trainen. We pakken drie dingen aan:

 1. Je stemgebruik
 2. De aansluiting van je tekst met je missie
 3. Jouw beeld en achtergrond als aanvulling op je stem en je tekst.

Hoe pakken we het aan?

 • 1 deelnemer geeft een presentatie
 • de kijkers analyseren met behulp van de worksheet
 • we bespreken de analyse en oefenen ter plekke om gelijk verbetering te ervaren.

1-op-1 met Lorraine gevoel

Toptrainer Lorraine Vesterink is onder andere bekend van haar boeken, tv en columns. Na haar carrière in het bankwezen en onderwijs richtte ze in 2007 De Unieke Ondernemer op. De startmotor voor meer geluk, groei & geld.

Lorraine is gecertificeerd Life, Mind & Business Coach. Ze leeft haar zielsmissie, is een inspirator en woont op plekken waar ze altijd vakantiegevoel heeft. Ze leeft vanuit liefde en verdient sinds 2007 jaar haar inkomen (veelal passive income) door met veel plezier te doen wat veel plezier geeft.

Ze heeft mogen leren van de beste coaches. Het geheim wil ze niet voor zich zelf houden, maar met zoveel mogelijk mensen delen die ook willen leven en ondernemen vanuit liefde. Door het schijnen van je innerlijke licht.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Life & Business school?
Voor ondernemers die al met ons gewerkt hebben. Heb jij dat nog niet? Volg dan eerst een training of een masterclass bij ons. Anders kun je waarschijnlijk onvoldoende meekomen met het niveau en tempo van de groep.

Wanneer zijn de online classes?
De lessen zijn elke dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur.

Kan ik de online class ook later terugkijken?
Ja, dat kan. Je kunt de lessen op je eigen moment volgen. Al is het wel handig als je een keer jezelf op een dinsdagavaond kunt presenteren en ook analyseren. Al het lesmateriaal blijft voor jou als deelnemer oneindig beschikbaar. Dit maakt de online school zo waardevol. Het idee is dat je in een flow blijft. Dat doe je door wekelijks de lessen te volgen.

Wat kost het?
Vanaf nu kun je als ‘early adapter’ instappen voor € 49,00 ex btw per vier weken.
Een media jaartraject is slechts € 528 (€ 11 per les).
Een enkele losse les kost 25,00 euro.

De online media training is qua prijs/kwaliteit verhouding de allerbeste investering die je kunt doen. Om je een indicatie te geven…
De tarieven voor 1-op-1 VIP coaching liggen rond de € 695 per dagdeel. Dit maakt de Life & Business school een heel laagdrempelig en betaalbaar alternatief. Het leereffect is niet even groot, maar het komt wel een eind in de richting.

Hoe kan ik deelnemen?
Meld je aan via de webshop. Je ontvangt voor aanvang van de les jouw inloggegevens en jouw worksheet.

Hoe kan ik me voorbereiden?
Zorg dat je op tijd klaar zit, zodat je ontspannen bent om te leren. Je bent LIVE te horen en te zien in de online class. Lorraine gaat persoonlijk in op JOUW Life & Business. Zorg dus ook dat het beeld en het geluid van je mobiel of laptop werkt. Tip: houd pen en papier bij de hand. Zorg dat je iets te drinken vor je zelf hebt klaar staan. Je vragen mag je ook per mail alvast indienen. Dan worden ze tijdens de online class sowieso persoonlijk aan je beantwoord.

Dankjewel voor de online class vanavond.
Voelt heel goed hier bij te mogen zijn.
Heel graag ben ik er volgende week weer bij.
Ik hoor je daadkracht en voel je missie voor groei van je deelnemers.
Heel tof. Alvast dank daarvoor.
Simone BrommetCreative styling & content professional

Ik vond het ongedwongen, sprankelend en informatief. Ik heb meegeschreven met alle tips! Dankjewel.

Mark van AlkenOndernemerscoach

Het was erg fijn! Het zorgt ervoor dat ik mijn missie versterk en daardoor weer weet welke richting ik uit wil. Zodat ik verder kan met mijn dromen verwezenlijken na een lange break. Zo voelt het voor mij. Dankjewel.

Kyra BuilOprichter ByKyra

Ik ben heel blij met deze les. Zit meteen in een inspirerende flow. Ik vond het enorm spannend dat het zo interactief was, maar die zenuwen smolten al gauw omdat iedereen eerlijk en open is. Doordat de andere deelnemers met vergelijkbare dingen worstelen, werkt het enorm inspirerend. Het hardop denken met Lorraine geeft anderen en ook mezelf weer richting en leidraad in het denkproces. Onbewust steek je er veel van op. Ik kan niet wachten tot volgende week!

Dorothy LimburgOprichter Esthedo

5 GRATIS webinars cadeau

Ben je nieuwsgierig wat je kunt verwachten? Afgelopen maart waren de eerste online classes. Het was helemaal nieuw. De online classes zijn niet terug te kijken, maar je kunt al wel vast eerder gegeven webinars bekijken. Dit heeft een andere insteek dan de online classes, omdat bij de online classes het om JOU draait en niet enkel om het delen van kennis. Je krijgt hiermee wel een beeld van wie Lorraine is en hoe ze werkt. De webinars krijg je alvast kado!

 1. Hoe krijg ik leads met filmpjes
 2. Hoe volg ik mijn eigen structuren
 3. Hoe verdien ik (meer) geld met waar ik gelukkig van wordt
 4. Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, charisma en lef
 5. Hoe ontwikkel ik de juiste mindset

Klik HIER voor de eerste 5 GRATIS webinars.

YES, ik doe ook mee – 4 lessen

YES, ik ga er helemaal voor – 1 jaar

YES, ik wil het een keer proberen