B-Coaching

Wil jij ieder kwartaal jouw groei bepalen? Dat kan via B(usiness) Coaching. Samen met een coach op basis van jouw ondernemingsplan? We hebben elk kwartaal een gesprek van 2 uur. De coaching vindt plaats op de kantoorvilla van De Unieke Ondernemer in Soesterberg. De investering bedraagt 995 euro per jaar. Neem voor B-Coaching contact met ons op.

E-Coaching

Ben jij een zelfstandige professional die verder wilt groeien? Heb je een stok achter de deur nodig? Wil je tips op maat om je te ontwikkelen? Wil je groeien en concrete stappen zetten op het moment dat het jou uitkomt?

Boek dan 1-op-1 Online E-Coaching. Je krijgt drie maanden lang begeleiding van jouw persoonlijke coach. Reken maar dat je in een goede flow komt. Nergens krijg je zo persoonlijk en op maat opdrachten aangereikt die jou helpen met groeien.

Wij onderscheiden ons, door de opdrachten op jouw persoonlijke groeiwens aan te passen.
Hierdoor neemt de kans op implementatie en succes sterk toe ten opzichte van online trainingen in een standaard omgeving waar je alles voornamelijk zelf moet doen.

Je kunt elk moment beginnen.

Mensen zeggen over onze coaching…

  • … ik word constant aan het denken gezet
  • … ik blijf actief met mijn doelen
  • … ik heb mijn website volledig aangepast
  • … ik heb mijn boek afgemaakt


Wie is jouw eigen coach?

Onze ervaren coaches helpen jou groeien. Zij kunnen ondernemerschap als geen ander bijbrengen, omdat ze zelf ook ondernemer zijn. Alle coaches zijn opgeleid door Lorraine Vesterink, de oprichter van De Unieke Ondernemer en auteur van 9 ondernemersboeken, columnist bij het AD, regelmatig op RTL4 en oprichter van De Unieke Ondernemer.

Je kiest zelf jouw persoonlijke coach. Je coach stimuleert je om jouw doelen te realiseren.

Je krijgt via app of mail opdrachten aangeboden. Kun je meer opdrachten aan, dan krijg je er meer.
De coach kijkt ook per keer welke opdrachten jij daarna nodig hebt. Je kunt zelf ook de coach benaderen bij uitdagingen, inhoudelijke of persoonlijke vraagstukken. De coach is via whatsapp en mail laagdrempelig te bereiken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Laat ons weten welke coach jouw voorkeur heeft. Dan checken we voor jou zijn of haar beschikbaarheid. Als je geen voorkeur hebt matchen wij met de coach die bij jou en jouw groeiwens past.

Investering

Jouw investering in je eigen 1-op-1 E-coach bedraagt 375 euro exclusief btw

Boek direct jouw eigen 1-op-1 online E-coach