Coaching

Wil jij ieder kwartaal jouw groei bepalen samen met een coach op basis van jouw ondernemingsplan? Dat kan met ons traject van 995 euro per jaar. Laat ons weten welke voorkeur je hebt als jouw coach. Dan checken we voor jou zijn of haar beschikbaarheid.

E-Coaching

Ben jij een zelfstandige professional die verder wilt groeien? Heb je een stok achter de deur nodig? Wil je tips op maat om je te ontwikkelen? Wil je groeien en concrete stappen zetten op het moment dat het jou uitkomt?

Boek dan 1-op-1 Online E-Coaching. Je krijgt drie maanden lang wekelijkse begeleiding van een persoonlijke coach. Reken maar dat jij in een goede flow komt. Nergens krijg je zo persoonlijk en op maat opdrachten aangereikt die jou helpen met groeien.

Wij onderscheiden ons, door de opdrachten op jouw persoonlijke groeiwens aan te passen.
Hierdoor neemt de kans op implementatie en succes sterk toe ten opzichte van online trainingen in een standaard omgeving waar je alles voornamelijk zelf moet doen.

Je kunt elk moment beginnen.

Mensen zeggen over1-op-1 E-Coaching

  • ik word constant aan het denken gezet
  • ik blijf actief met mijn doelen
  • ik heb mijn website volledig aangepast
  • ik heb mijn boek afgemaakt


Je eigen E-coach

Onze ervaren coaches helpen jou groeien. Zij kunnen je ondernemerschap je als geen ander bijbrengen, omdat ze zelf ook ondernemer zijn. Alle coaches zijn opgeleid door Lorraine Vesterink, de oprichter van De Unieke Ondernemer en auteur van 9 ondernemersboeken, columnist bij het AD, regelmatig op RTL4 en oprichter van De Unieke Ondernemer.

Je kiest zelf jouw persoonlijke E-coach. Deze coach stimuleert om de gestelde doelen te realiseren.

Je krijgt via app of mail elke week opdrachten aangeboden. Kun je meer opdrachten aan, dan krijg je er meer.
De coach kijkt ook per week welke opdrachten jij de volgende week nodig hebt. Je kunt zelf ook de coach benaderen bij uitdagingen, inhoudelijke of persoonlijke vraagstukken. De coach is via whatsapp laagdrempelig te bereiken op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Investering

Jouw investering in je eigen 1-op-1 E-coach bedraagt 350 euro exclusief btw

Boek direct jouw eigen 1-op-1 online E-coach